Προς το περιεχόμενο

σύνδεση 2 υπολογιστών με modem


Arrenoposss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα φορουμίτες...εχω ενα πρόβλημα.Ακολουθησα το ποστ του Billpeppa σχετικά με την σύνδεση των 2 υπολογιστών αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Καταρχας να αναφέρω ότι θέλω να συνδέσω ένα desktop και ένα laptop με crossover χρησιμοποιώντας usb modem.Kαι οι δυο υπολογιστες έχουν κάρτα δικτύου.

Το θέμα είναι ότι ενώ τα ακολούθησα όλα κατά γράμμα παρατηρώ ότι ο client βλεπει την συνδεση του server αλλα δεν μπορω να συνδεθώ στο internet με το client. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...για firewall χρησιμοποιώ zone alarm pro.To internet το εχω βάλει σε trusted zone.

(o client παιρνει ip αυτόματα.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Από αυτά που περιγράφεις νομίζω πως δεν ρύθμισες την σύνδεση του internet να είναι κοινόχρηστη και στους δύο υπολογιστές για αυτό μάλλον ο δεύτερος δεν μπαίνει στο internet. Λοιπόν κάνε τα παρακάτω αν δεν τα έχεις κάνει--->> δεξί κλικ στο θέσεις δικτύου (my network places) μετά δεξί κλικ στο εικονίδιο του modem, πατάς ιδιότητες (properties) και κάπου εκεί στις τρεις καρτέλες που βλέπεις θα σου έχει μια επιλογή για ενεργοποίηση της κοινόχρηστης σύνδεσης internet (share internet connection) κάπως έτσι το γράφει αν θυμάμαι καλά. Τίκαρε αυτή την επιλογή και λογικά θα έχουν Internet όλοι οι υπολογιστές.

Αν δεν βγάλεις άκρη με τις οδηγίες μου κοίτα αυτό το site --> http://support.microsoft.com/kb/306126

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...