Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

supermann

problima pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους έχω πάρει ένα υπολογιστή με τα παρακάτω στοιχεία. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής είναι πολύ αργός και το σκέφτεται πολύ. Τι και αν κάνω φορματ μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Τα στοιχεία του υπολογιστή είναι τα παρακάτω. Μήπως δεν συνεργάζεται κάποιο στοιχείο καλά με κάποιο άλλο?

 

Number of CPUs:2

Name:Pentium 4 (Prescott)

Clock frequency:3200 Mhz

Socket:Socket 478 (Socket 478)

Voltage:1,40 Volt

Technology:90 nm

Manufacturer:Intel Corporation

Model:Familie 15 Modell 3 Stufe 4

Cache(s):16 KB Level1 ; 1024 KB Level2 ; 0 KB Level3 ; 12 KB Trace

 

Mainboard

Model:8IK1100

Manufacturer:Gigabyte Technology Co., Ltd.

Serial number:

On-board devices:

 

Display

Name:NVIDIA GeForce FX 5200

Chipset:GeForce FX 5200

RAM:256 MB

DAC:Integrated RAMDAC

BIOS date:08/21/20

 

Drives

c: []111,80 GB (Total capacity:)

24,81 GB (Bytes used:)

86,97 GB (Bytes free:)

 

d: []18,62 GB (Total capacity:)

18,00 GB (Bytes used:)

0,62 GB (Bytes free:)

 

 

 

Windows®

Name:Windows XP Home Service Pack 2

Version:Multiprocessor Free 5.1.2600

Service Pack:Service Pack 2.0

 

 

Memory (RAM)

Maximum modules:4

Installed modules:2

RAM type:Unknown

Access speed:2 ns

Total:1.023 MB

Used:608 MB (60 %)

Free:415 MB (40 %)

 

Swap File

Total:2.462 MB

Used:609 MB (25 %)

Free:1.852 MB (75 %)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τί εννοείς μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια; Εγκαθιστάς προγράμματα ή χωρίς να περάσει κάτι;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αναφέρεις τροφοδοσία. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Ο cpu ήταν διαρκώς στο 100%. Τα πάντα γινόντουσαν με ένα offset απο το request μου τουλαχιστον 30 sec! Αν και το psu μου ήταν κατα 150 Watt μικρότερο από τις απαιτήσεις του συστήματος τελικά ανακάλυψα οτι κάποιο καλώδιο στο κουτί ήταν το πρόβλημα. Τα αποσύνδεσα όλα, τα έβαλα σε μία σειρά και τα έλεγξα ένα ένα. Το ένα drive έχανε τροφοδοσία με το παραμικρό κούνημα και ο cpu τερμάτιζε. Τέλος πάντων μπέρδεμα η κατάσταση, εγώ αυτό έκανα και λειτούργησε. Ένα χρόνο τώρα είμαι εντάξει. Δεν περίμενα να λυθεί έτσι αλλά παραδόξως λύθηκε. Απλά παραμέλησα το θέμα τροφοδοτικού γιατί το pc θα βγεί σε αχρηστία σε λίγους μήνες και όταν γυρίσω από φαντάρος θα πάρω καινούργιο (desktop). Καλή τύχη σου εύχομαι...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αργει με το παραμικρο, και με μια επικολληση καποιεσ φορες !!!

 

το τροφοδοτικο ειναι μονο 300w

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν πας στο task manager βλεπεις να δουλευει στο 100% η cpu?αν ναι βλεπεις καποιο προγραμμα να τραβαει όλη την ισχύ;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...