Προς το περιεχόμενο

Αγορά USB Wireless Adapter


kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω σχετικό προιόν για να συνδέομαι με φίλο μου ασύρματα και να έχω DSL. Μας χωρίζει ενας δρόμος. Τα σπίτια είναι απέναντι αλλα μεσολαβούν τοίχοι και κάτι δεντρα. Το δικό του το μπαλκόνι βλέπει στο δρόμο και το δικό μου δεν βλέπει δρόμο. Θέλω κάτι με πολύ δυνατή εμβέλεια για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Οπότε περιμένω προτάσεις. Επίσης να ρωτήσω. Τα access point κάνουν την ίδια δουλειά έτσι ? Μπορούν δηλαδή να συνδεθούν με ασύρματο δίκτυο και να έχω dsl B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to adsl wireless router ine access point stin praxi kai adsl router tautoxrona.to access point ine sketo access point.an exeis kanoniko pc pare kamia karta tis linksys me tis megales kerees.elpizo na min ine poloi toixoi giati isos na min pianei sima.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενας γνωστος μου αυτη την εποχη προσπαθει να παρει Inet απο τον ξαδερφο του που μενει στον απεναντι δρομο. Αναμεσα τους παρεμβαλλεται ενα σπιτι. Ο γνωστος μου εχει απο την πλευρα του μια grid 29db και οταν αυτος που εχει το παρεμβαλλομενο σπιτι ανοιγει τις μαλκονοπορτες τον πιανει με -60 και οταν τις κλεινει με -90....Οποτε μπορεις να φανταστεις πως αφου δεν υπαρχει οπτικη επαφη με το usb stick μαλλον θα κανετε μια τρυπα στο νερο....Τωρα με ενδιαμεσο access point μπορειτε να προσπαθησετε αλλα μην απογοητευτειτε αν δεν καταφερετε κατι:fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...