Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση μνήμης RAM βάζοντας μνήμη από άλλο Η/Υ.


George1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας.

 

Στον υπολογιστή μου έχω μνήμη 256ΜΒ και επειδή πρέπει να χρησιμοποιώ απαιτητικές εφαρμογές σε μνήμη RAM αλλά και επειδή κολάει με τα διάφορα προγράμματα που τρέχω και είναι απαραίτητα αποφάσισα να πάρω μια μνήμη RAM από ένα άλλο pc και να την προσθέσω σε μια ελεύθερη θύρα που υπάρχει στο mobo μου ωστέ να αυξήσω το μέγεθος στα 512ΜΒ.

 

Επειδή διάβασα σε άλλα posts περίπτωση που κάϊκε η μιτρηκή θα ήθελα να μάθω πρωτού βάλω την μνήμη αν υπάρχει τέτοιος κύνδινος να το πάθω και εγώ,επίσης θα την αναγνωρίσει ο υπολογιστής ή θα χρειαστεί να κάνω format και να ξαναπεράσω το λειτουργικό για να δουλέψει? Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν φροντίσεις να αποφορτιστείς σωστά για να μην τινάξεις με σπινθήρα στατικού ηλεκτρισμού κάποιο ολοκλήρωμενο της μητρικής, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Να καεί από το ίδιο το DIMM που θα προσθέσεις επίσης δεν παίζει. Το πολύ-πολύ αν παρουσιαστεί ασυμβατότητα, να μην εκκινεί το PC ή να εκκινεί αναγνωρίζοντας τη μισή ή καθόλου χωρητικότητα του πρόσθετου DIMM. Format εννοείται ότι δε χρειάζεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κατάλαβα για να τον αποφορτίσω θα πρέπει μόλις κλείσω τον υπολογιστή μου και τον βγάλω από την πρίζα μετά να πατήσω το πλήκτρο εκκίνησης. Γιατί εχτές όταν τον έκλεισα και έβγαλα από την πρίζα το καλώδιο πάτησα το κουμπί εκκίνισης και για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο άναψε το led,μετά έσβησε,που σημαίνει οτι έχει κάποιο ρεύμα μέσα του ακόμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...