Προς το περιεχόμενο

Visual Basic - Tutorials


imported_@bsolute_n00b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά.

 

Γράφω για να ζητήσω από εσάς, κάποιο Link για τσάμπα tutrials για visual basic 6. Το ξέρω ότι υπάρχει και ως ενδιαφέρον θέμα μάλιστα και το οποίο κοίταξα και σκοπεύω να ψάξω ακόμα. Αλλά όταν γράφω ξεχωριστό θέμα είναι γιατί θέλω άμα κάποιος έχει κάποιο tutorial που τον βοήθησε πολύ και θα το σύστηνε ανεπιφύλακτα να μου το πει. Ακόμα και κάποιο πολύ καλό βιβλίο για vb.

 

Έχω ήδη ένα βιβλίο με αρκετά κεφάλαια που είναι κυρίως για να εξοικιωθώ με το περιβάλλον της vb και να μάθω αερκετές από τις εντολές. Οπότε δεν πειράζει αν έχετε κάτι πιο advanced να προτείνετε. Θέλω να μαζέψω tutorials και να πλακωθώ στο διάβασμα.

 

Αυτά γαι τα tutorials. Να πω, ότι άμα το ύφος φαίνεται λίγο απαιτητικό, δεν έχω σκοπό να απαιτήσω κάτι αλλά ζητάω βοήθεια από τους πιο έμπειρους στο θέμα της visual basic και μπορεί να χρησιμοποιήσα κάπου (χωρίς να καταλάβω..., μια λάθος έκφραση).

 

Αυτά, ελπίζω να μην σας κούρασα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχε υπ' όψιν σου ότι η ΜS ανακοίνωσε ότι δε θα υποστηρίζει άλλο τη VB 6 από το 2005 και ότι το 2006 δεν θα υπάρχει καθόλου πλέον η VB 6. Ίσως να είναι καλύτερα να μην ασχοληθείς καθόλου με VB, ή καλύτερα να πας κατ' ευθείαν στη VB.NET.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Γηρυόνη.

 

Μπορεισ να μου δώσεις ένα Link για να δω την επίσημη ανακίνωση?

Τη vbnet θα την υποστηρίζουν ?

 

Ανάψες φωτία <img border="0" title="" alt="[smile]" src="images/icons/smile.gif" /> έκανα πολύ κόπο να μαζέψω τα περισσότερα από αυτά που θα χρειαστούν για να διαβάσω για vb.

 

Αυτά, τα λέμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Asxoleisou kalutera me Java, einai ths modas! <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Wink]" src="images/icons/wink.gif" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το έχω διαβάσει επισήμως πουθενά. Απλώς έχει ειπωθεί σε μία άλλη αγορά ότι η MS θα σταματήσει να υποστηρίζει τη VB. Το βρίσκω λογικότατο από τη στιγμή που το κύριο μέλημα της MS είναι να προωθήσει την καινούρια πλατφόρμα της .NET, αυτό μπορεί να επιτευχθεί καλύτερα με το να σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες σε παλιότερές της γλώσσες. Είναι μία <<έξυπνη>> στρατηγική της MS για να κυριαρχίσει σε Web Services και Distributed Applications. Μπορεί να βρεις πληροφορίες πιστεύω αν ψάξεις τα νέα της zdnet. Αν όχι, η διεύθυνση που το έχω διαβάσει εγώ είναι εδώ: http://techtrip.dot.gr/forum/ikonboard/ikonboard.cgi?s=3ca522fd10ebffff;act=ST;f=38;t=2 .

 

Όπως είπε και ο jonsof θα μπορούσες κάλλιστα να ασχοληθείς με Java, όχι γιατί είναι της μόδας αλλά γιατί είναι μία αξιόλογη γλώσσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Den kserw. Exw asxolh8ei poly ligo me VB se kati ASP selides kai oi pio polles gnwseis moy einai se 8ewrhtiko epipedo. Oso gia to VB.NET ayto ton kairo to kanw evaluate opote kai pali den mporw na kserw. Isws kapoios poy na exei asxolh8ei kai me ta dyo na mporei na soy dwsei perissoteres plhrofories. Pantws to sigoyro einai oti hdh yparxwn VB kwdikas den trexei se VB.NET, opote logika prepei na einai diaforetika. Isws an kaneis mia anazhthsh na breis perissoteres plhrofories.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...