Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια στην αγορά ψηφιακής φωτογραφικής ..


glaza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, θέλω να αγοράσω μια ψηφιακή μέχρι 100euros, η οποία να είναι από αυτές τις λεπτές που κυκλοφορούν και να τραβάει βίντεο σε 640Χ480 . . .Η καλύτερη που έχω βρει είναι μια Canon γύρω στα 90 στην σελίδα του πλαισίου . . .Ακούω προτάσεις . . thanks in advance. . .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδια σοβαρευτειτε ολοι με το Πλαισιο....Ρε φιλαρακο το Πλαισιο δεν ειναι το καλυτερο μαγαζι σε τιμες για φωτογραφικες...ειναι ενα καλο καταστηαμ για υπολογιστες και ειδη γεαφειου....ψαξε εδω αν θες....Δεν το διαφημιζω αλλα εγω απο κει ψωνιζω και ειμαι απολυτα ικναοποιημενος τοσο σε ποικιλια οσο και σε τιμες....Και φυσικα ολα τα καταστηματα φωτογραφικων ειδων στην Αθηνα εχουν καλυτερς τιμς και προιοντα... http://www.katerelos.gr εγω θα σου λεγα να πας σε panasonic ¨η nikon....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι ότι διαφωνώ με την Canon στα 99?, αλλά πιστεύω ότι με ελάχιστα χρήματα (20 με 30?) παραπάνω θα πάρεις κάτι δυο καλύτερο. Παράδειγμα αναφέρεις ότι θέλεις να τραβάς video 640Χ480 και όντως με την Canon θα το τραβάς, αλλά σε τι ποιότητα. Η Canon δίνει ότι στην ανάλυση 640Χ480 η κάμερα αποτυπώνει 10fps (10 καρέ το δευτερόλεπτο). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως στο video που θα τραβήξεις θα βλέπεις τους "φίλους" να χορεύουν brake dance, η κίνηση τους θα είναι έντονα "σπασμένη" αφού το μάτι μας βλέπει μέχρι 24fps. Αν την ήθελες για χρήση φωτογραφίας νομίζω ότι δεν θα είχες κανένα (σχετικά) πρόβλημα.

 

Ψάχνοντας στα γρήγορα βρήκα μια Pentax E30 στα 123? που τραβάει κανονικό video 640Χ480 στα 24fps. Ρίξε μια ματιά εδώ & εδώ, και τα δυο είναι πολύ καλά καταστήματα και έχουν ποικιλία σε επιλογές. Ψάξε λίγο στα προϊόντα και μέτρησε τις επιλογές σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...