Προς το περιεχόμενο

Bοήθεια για script?


mitsoulithras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθώ να βρώ ένα script? που να ζητάει από τον επισκέπτη του site να συμπληρώσει μιά φόρμα (με το όνομα του, e-mail κλπ.), και αφού το συμπληρώσει να παίρνει με mail ένα password ώστε να μπορεί να μπεί και να δεί κάποιες σελίδες.

Συγχωρήστε μου όποιες ανακρίβειες στη διατύπωση του αιτήματος, γιατί όπως καταλάβατε είμαι νέους στο θέμα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Re file auto pou zitas thelei gia na ginete sosta h doulia na simvainoun ta eksis vimata:

 

1) Script pou tha eggrafei ton xristi kai tha metaforei ta stoixeia tou se database.

 

2) Script pou tha paragei to password. p.x. Opos to random pou sou stelnei to insomnia otan eggrafese.

 

Opote thes arketi douleia.

 

Dokimases prota na matheis na douleueis kamia scripting glossa?

 

Einai proypothesi gia na na ftiakseis ena tetoio project...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου δεν ξέρω καμία γλώσσα scripting και δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να κάτσω να μάθω...

Αλλά μη γνωρίζοντας και πολλά γύρω απ' το θέμα, αυτό που ζητώ είναι άν κάπου μπορώ να βρώ ένα έτοιμο τέτοιο script. (παλαιότερα κάπου είχα δει κάποια sites που πρόσφεραν κάποια scripts τα οποία απλώς έκανες copy-paste στο html της σελίδας σου και δούλευαν μιά χαρά, αυτό ζήτησα...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif"> (παλαιότερα κάπου είχα δει κάποια sites που πρόσφεραν κάποια scripts τα οποία απλώς έκανες copy-paste στο html της σελίδας σου και δούλευαν μιά χαρά, αυτό ζήτησα...) </font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Υπάρχουν site με τέτοιου είδους scriptakia (javascript) αλλά αυτό που ψάχνεις δεν είναι τόσο απλό.

 

Πρέπει να προσθέτει εγγραφές σε μια database. Για να γίνει αυτό πρέπει να φτιάξεις δυναμικές σελίδες, δηλαδή να ασχοληθείς με ASP/CGI κ.λ.π. Για να δουλέψουν όμως αυτές οι σελίδες πρέπει να σου παρέχει τη δυνατότητα ο server που τις φιλοξενεί... Τεσπα αν ο server σου υποστηρίζει PERL πες μου τι πεδία θες να έχει για να σου φτιάξω ένα απλό cgi.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε Μίλτο ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Λόγω ασχετοσύνης στο θέμα νόμιζα οτι η ιστορία αυτή είναι σχετικά απλή. Δεν ξέρω πόση δουλειά χρειάζεται για να κάνεις αυτό το cgi που λές. Επειδή δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να προχωρήσω, δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο άδικα. Αν τελικά δεν είναι πολύ δύσκολο και μπορείς, κάνε μου κάτι απλό με ότι φορμες θές εσύ να δώ αν θα μπορέσω να το προχωρήσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανγκαστικά θα μπλέξεις με databases,αλλά αν θες μια σχετικά φρήγορη λύση ασχολήσου λίγο με asp.Κοίτα αυτό ,είναι αρκετά εύκολο και έχει και κώδικα για να κάνεις copy-->paste.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...