Προς το περιεχόμενο

8600GT se...fast forward.


Elven_King

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

 

αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το PC της κοπέλας μου (Athlon X2 4800+, 2GB ram, ASUS 8600GT 256MB, AM2 MSI με chipset N-Force 590m/b).

 

Πιο συγκεκριμένα, κάποιες στιγμές όλα τα 3D παιχνίδια που δοκιμάζω (Gothic 3, Lego Star Wars, Obscure κλπ) τρέχουν πολύ γρήγορα, σαν να τα έχεις βάλει σε Fast Forward...

 

Drivers έχει από το cd της κάρτας (νομίζω ότι είναι οι Forceware 160κάτι) και νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έβαλα μία έκδοση της DirectX 9.0c από ένα καινούριο παιχνίδι.

Το pc είχε ήδη την τελευταία έκδοση της DirectX, απλά επειδή μου έκανε κάτι κουφά με το Anti-aliasing (τελικά αποδείχτηκε ότι έφταιγε το παιχνίδι) έβαλα από πάνω την έκδοση που είχε στο cd του. Να σημειωθεί ότι ο φάκελος της έκδοσης της DirectX που ήταν στο παιχνίδι ήταν 50ΜΒ ενώ αυτός που είχα πριν ήταν 55ΜΒ.

 

Μετά πέρασα πάλι από πάνω την παλιά DirectX και το πρόβλημα εξαφανίστηκε - για να επιστρέψει πάλι και σε πιο "άγριους" ρυθμούς.

 

Με τα 2D παιχνίδια δεν έχω κανένα πρόβλημα. Λέω να βάλω καινούριους Forceware, απλά θα ήθελα και την γνώμη σας.

 

Ευχαριστώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα παιχνίδια αρχικά έτρεχαν μια χαρά, το πρόβλημα ξεκίνησε αργότερα. Το θέμα είναι ότι εκεί που τρέχουν κανονικά ξαφνικά επιταχύνουν το μέγιστο. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με reset...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...