Προς το περιεχόμενο

Live internet radio stations


tab0u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελπίζω να είμαι στον σωστό τομέα.Το θέμα είναι ότι ψάχνω κάποια σελίδα που να έχει τις διευθύνσεις από ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς(που έχουν και streaming live) και μη και δεν βρίσκω τίποτα.

Λέγοντας διευθύνσεις δεν εννοώ την ιστοσελίδα κάθε σταθμού αλλά κατευθείαν το link για την μετάδοση.

Αν έχετε εσείς υπόψιν κάποια link ή κάποια ιστοσελίδα που να τα περιέχει,βοηθήστε με!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ακουω ραδιο μονο απο το screamer.Ειναι ενα προγραμμα που εχει default preset πολλους σταθμους απ ολο τον κοσμο και μπορει ταυτοχρονα να γραφει,να κοβει τα τραγουδια που παιζουν εκεινη τι στιγμη μαζι με τιτλους κιολας .Τωρα για αλλους σταθμους που τους ακους ζωντανα απο τη σελιδα τους δεν το εχω ψαξει αλλα φανταζομαι με μια αναζητηση στο Google θα την βρεις την ακρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.... Τωρα για αλλους σταθμους που τους ακους ζωντανα απο τη σελιδα τους δεν το εχω ψαξει αλλα φανταζομαι με μια αναζητηση στο Google θα την βρεις την ακρη

Έχω ήδη ψάξει (για free μιλάμε) αλλά δεν με ικανοποιούν. Γι' αυτό ρωτώ μήπως υπάρχει καμμιά πρόταση δοκιμασμένη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε το είδα το site.Ευχαριστώ πολύ,μόνο που έχω ένα πρόβλημα.Πως μπορώ να αντιγράψω τα links για το streaming?Προσπαθώ αλλά δεν βγάζω άκρη.
Τα direct links του streaming υποψιάζομαι ότι εννοείς... ρίξε μια ματιά στα websites των ραδιοφωνικών σταθμών των οποίων θέλεις τα links.

Άλλον τρόπος... (μόνο για το live24, γιατί το e-radio.gr δεν σε αφήνει να κάνει δεξί κλικ στο παράθυρο του player) είναι να βάλεις να ακούς τον σταθμό που θέλεις και στο παράθυρο-player από το οποίο ακούς να κάνεις δεξί κλικ και να πατήσεις source(προβ. προέλευσης στα Ελληνικά). Θα σου ανοίξει ένα notepad, πάτα ctrl+f και ψάξε live24_streamsrc εκείς δεξιά θα δεις το link.

π.χ.: live24_streamsrc = 'mms://broadcast.hol.gr/deejay'; - το bold είναι αυτό που ψάνεις. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...