Προς το περιεχόμενο

Recovery files.επειγον Please


ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επαθα μια μεγαλη ζημια στην δουλεια με ενα πελατη.Ειχε φερει τον υπολογιστη του στον οποιο ειχαν χτυπησει τα windows και αναγκαστηκα να του κανω επανεγκατασταση.Πριν την επανεγκατασταση του εκανα ενα backup τα αρχεια σε ενα φακελο στο Pc μου.Εβγαλα δηλαδη τον δισκο του για να του κανω backup στο δικο μου μηχανημα.

Αφου εκανα την επανεγκατασταση στο δικο του μηχανημα του ξαναπερασα μεσα τα αρχεια του backup .Η διαδικασια εγινε με το κλασικο copy paste το οποιο δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα σε αρχεια κλπ κλπ.

Ο πελατης πηρε το Pc Και ολα καλα μεχρι εκει.Το σαββατο επειδη εκανα εκαθθαριση στο μηχανημα μου εσβησα καποια παλαιοτερα backup Πελατων και εσβησα και το συγκεκριμενο του πελατη.

Με πηρε ο πελατης σημερα οτι μερικα αρχεια τα οποια ηταν λεει σημαντικα για αυτον δεν του ανοιγουν.Προσπαθησα να κανω recovery στον δισκο μου Με το get data backup αλλα ενω βρηκε αλλους φακελους απο backup Πελατων που ειχα στο ιδιο directory δεν βρηκε το συγκεκριμενο.

Το κακο (δεν ξερω αν ειναι κακο) ειναι οτι το φακελο του συγκεκριμενου πελατη τον ειχα σωσει με ελληνικους χαρακτηρες.Μηπως υπαρχει προβλημα με τους ελληνικους χαρακτηρες και δεν το βρισκει το προγραμμα???

 

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...