Προς το περιεχόμενο

pia marka einai h kaliterh gia ektypotes/poli


nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Koιτα,ειναι και καπως υποκειμενικο...Θα βρεις πολλους να λενε οτι οι καλυτεροι π.χ ειναι οι HP,αλλοι οτι ειναι ευχαριστημενοι με Canon..Οποτε δεν ξερω αν υπαρχει στανταρ απαντηση..Εγω προσωπικα,ειχα παλαιοτερα εναν εκτυπωτη HP απο τον οποιο δεν ημουν καθολου ευχαριστημενη...Tωρα εχω ενα πολυμηχανημα Canon το οποιο ειναι πολυ καλο...Υπαρχει διαφορα και απο μοντελο σε μοντελο στην καθε μαρκα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

epeidi eixa mia diafonia me enan filo mou me to pia eteria bgazei tous kaliterous ektypotes/polimixanimata mporeite na mou peite pia apo tis 3 parakato eteries bgazei ta kalitera:1.hewlett packward 2.canon 3.epson

 

Για μένα Epson, έχω εναν φωτογραφικό εκτυπωτή και όταν τύπωσα πρώτη φορά φωτογραφία δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν έιχα ξαναδεί φωτό απο epson έιχα όμως δει απο HP την οποιά φωτό απο ΗΡ την έχω κρατήσει την έχω τυπωσει και απο epson για να φαίνωνται οι διαφορές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο απλό φωτοτυπικό χαρτί, την καλύτερη ποιότητα έχει η HP. Στο χαρτιά με επικάλυψη, την καλύτερη ποιότητα έχει η EPSON. Η Canon είναι μέση λύση, με ποιότητα ανάμεσα σε EPSON και HP, τόσο σε απλό χαρτί όσο και σε καλό χαρτί.

 

Οι φωτογραφικοί εκτυπωτές είναι άλλη ιστορία, με 6 (ή και περισσότερα) μελάνια, και φυσικά δεν συγκρίνονται σε ποιότητα, ούτε σε κόστος εκτύπωσης, με τους κλασικούς 4-χρωμους.

 

Γενικά πάντως, οι Epson και ορισμένα μοντέλα της Canon έχουν χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης, επειδή έχουν φθινότερα αναλώσιμα και δέχονται 4 μελανοδοχία, ξεχωριστά για κάθε χρώμα, σε αντίθεση με τους HP που έχουν 2 μελανοδοχία.

 

Εγώ θα προτιμούσα Epson, επειδή τους δουλεύω χρόνια και δεν έχω παράπονο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικα θεωρω οτι η EPSON εχει τα καλύτερα μηχανήματα. Κρινοντας βέβαια αντίστοιχα μοντέλα.

 

Απο εκει και πέρα ομως βγάζω το καπέλο στο τμημα marketing της HP.

 

Υποσημείωση για ενα χρόνο δούλευα σε μια απο τις παραπάνω εταιρείας

οποτε καθημερινα εμπαινα στην διαδικασια της ερευνας αγορας, και στην συγκριση των εκτυπωτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...