Προς το περιεχόμενο

Απεγκατάσταση Norton I.S σε φορητό με Vista


21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΝΑ μεσημέρι με παιδεύει το άτιμο το Μόρτον που δεν συμπάθησα ποτέ παιδιά και δικαιολογημένα αφού όλοι έχουν προβλήματα. Στο παλιό -1 έτους φορητό με XP- το απεγκατέστησα από την πρώτη στιγμή και το μηχα΄νημα πετάει χωρίς να παρουσιάσει άλλα προβλήματα.

Σήμερα με την αδερφή μου πήρε το TOshiba A200-1M8. Φοβερό! Λοιπόν από τη πρώτη στιγμή θέλαμε να βγάλουμε το N.I.S. που εκτός του ότι καθυστερεί τα πάντα είναι δύστροπο και θέλει υπομονή. Λοιπόν αρχικά από την Απεγκατάσταση προγραμμάτων πήγα να το αφιαρέσω. Προηγουμένως είχα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις να μην υπάρχει πουθενά το πρόγραμμα ή τα στοιχεία του σε εκκίνηση με το msconfig, services.msc. Άρχισε η απεγκατάσταση 1.30 και κάτι. Είχε κολλήσει στο τέλος αφού η μπάρα προόδου ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνει κάτι άλλο. Μετά αφαιρέθηκε το Live Update αλλά πολλά στοιχεία παρέμεναν.

Δοκίμασα απεγκατάσταση με το Ccleaner 1.41 που υποστηρίζει Βίστα αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ο Installer του δηλαδή το αρχείο .msi. Μετά από Επαναφορά συστήματος είμαι πάλι στην αρχή με το N.I.S. όπως ήταν εξ αρχής. Πως θα το αφιαρέσω τελείως από το σύστημα αφού πάλι απενεργοποιήσω εκκινήσεις στοιχείων του από το start up και τα Services. Σκέφτηκα με F8 -safe mode. Αλλά θέλω γνώμες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Na sou pw egw tetoio problhma den eixa!Phra kai gw prosfata ena Toshiba kai ekana akribws thn idia kinhsh! Apegkatesthsa me th mia to Norton...kai ola kala!

Mporeis apo thn "Pros8afairesh" na to kaneis, apo to "Start-->N.I.S" 'h akoma kai apo "Safe Mode" sth xeiroterh! Giati de dokimazeis kateu8eian na kaneis apegkatastash xwris na peirakseis thn ekkinhsh stoixeiwn pou les oti ekanes?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eυχαριστω πολυ φιλε μου, το παραπανω εργαλειο μου το συστησε και αλλος φιλος και ειναι το εργλαειο αφιαρεσης λογισμικου απο την ιδια την Symantec. Φυσικα επειδη η εφαρμογη ερχεται προεγκατεστημενη δεν πιστευω να μου ζητησει κανενα κωδικο γιατι δεν υπαρχει cd...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mhn peirazeis msconfig kai ta sxetika, molis anoi3oun ta vista mpes katey8eian kai kane uninstall opws 8a ekanes opoiodhpote programma. Dystyxws omws ola ta programmata ths symantec afhnoun kataloipa ston ypologisth, 8elei arketo psa3imo gia na ta e3afaniseis. meta to uninstall sbhse ola ta sxetika directories kai kane ena ka8arismo tou registry me kapoio analogo ergaleio

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο εκανα παλλικαρια. Εγινε με το Symantec Removal Tool σε ελαχιστη ωρα και μετα επανεκκινηση, χρειαστηκε να βλαω το Ccleaner να καθαρισει αχρηστες εγγραφες στο μητρωο και πραγματικα ολα πηγαν τελεια. Το καλο ειναι οτι εγινε αμεσα και απο οτι φαινεται η λυση ερχεται απο την ιδια την εταιρεια.. Ευχαριστω που ασχοληθηκατε μαζι μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...