painter4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά γεια σας, μόλις εχθές αγόρασα το πρώτο μου λαπτοπ (HP Compaq 6820s). Βλέπω οτι δεν μου έχουν δώσει κανένα CD και καταλαβαίνω οτι όλα τα σχετικά (+λειτουργικό) βρίσκονται σε αυτο το partition κλειδωμένο κι ολας. Απ'ότι διάβασα αν κάτσει κατι στραβό bootareis απο αυτό και σου επαναφέρει το λαπτοπ στην εργοστασιακή κατάσταση. Ερωτώ λοιπον. 1)Θέλω να κάνω φορμάτ και να εγκαταστήσω τα windows. Κατόπιν να βάλω χειροκίνητα drivers και τα συναφή. Γίνεται? 2)Θέλω να σβήσω αυτο το partition αφου το κάνω image σε ενα DVD.Έχει καμία επίπτωση? 3)Μπορώ να εγκαταστήσω Windows χρησιμοποιώντας το νομιμότατο serial που εχω με την αγορα του υπολογιστη χωρίς να κάνω διαδικασία recovery, αλλα εγκαθιστόντας απο δικο μου CD manually? 4)Γενικα, αν τα σβήσω ολα, και τα στήσω όπως θέλω εγώ, ότι χρειάζομαι υπάρχει στο site της HP ή θα μπλέξω πάρα πολυ? Μάγκες ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας. Ανδρέας.
shodan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Έπρεπε να ανοίξεις 6 θέματα για να πάρεις απάντηση? 1) Γιατί να βγάλεις τα windows που έχει? θέλεις να βάλεις ΧΡ? drivers θα βρείς στο επίσημο site της εταιρείας. 2) Το partition το σβήνεις κανονικότατα. 3) Aν θέλεις να αλλάξεις windows εννοείται πως δεν κάνει το serial. 4) Αν έχεις όρεξη όλα γίνονται.
painter4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Συγνώμη, η συνδεση σερνότανε, και νόμιζα οτι δεν στάλθηκε ουτε μια φορά. (πάτησα το κουμπι της Καταχώρησης αρκετές φορες χωρις να προχωρήσει η σελίδα) Δεν έγινε επίτηδες!
kirimis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 1)Θέλω να κάνω φορμάτ και να εγκαταστήσω τα windows. Κατόπιν να βάλω χειροκίνητα drivers και τα συναφή. Γίνεται? 2)Θέλω να σβήσω αυτο το partition αφου το κάνω image σε ενα DVD.Έχει καμία επίπτωση? 3)Μπορώ να εγκαταστήσω Windows χρησιμοποιώντας το νομιμότατο serial που εχω με την αγορα του υπολογιστη χωρίς να κάνω διαδικασία recovery, αλλα εγκαθιστόντας απο δικο μου CD manually? 4)Γενικα, αν τα σβήσω ολα, και τα στήσω όπως θέλω εγώ, ότι χρειάζομαι υπάρχει στο site της HP ή θα μπλέξω πάρα πολυ? To partition της HP καλο θα ηταν να μην το πειραξεις, εκτός και άμα κάψεις το IMAGE του σε DVD και κάνεις VERIFY πως είναι ΟΚ. 1) ΓΙΝΕΤΑΙ, το εχω κανει αλλα σε λαπτοπ με XP 2) KAMIA 3) Εγω πηρα την κόπια των WIN που είχε μέσα το Image, την εβαλα σε ενα CD και έκανα Clean install χρησιμοποιώντας τον επίσημο κωδικο. Λογικά θα γίνεται και με τα Vista. 4) Όλα ειναι στο HP site... φυσικά εξασφαλίζεις πρώτα οτι έχεις όλα όσα χρειάζεσε και μετά προχωράς....
painter4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδή αν κάψω το image σε DVD, θα μπορέσω να κάνω install τα VISTA από εκει? Γιατί νόμιζα οτι δεν γίνεται, δεν βγάζεις άκρη με τα αρχεια.
anpetsalis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 basika exw kai egw to idio problima...kai egw exw partision alla me xp .... gia na kanw tin anabathmisi se xista tha prepei na to sbisw to partision?? kai gia na min to sbisw pws mporw na to grapsw se dvd? yparxei kapoio programma?kapoios tropos? thanks...
painter4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Basika paides, phga na kanw burn to image apo to recovery partition se DVD. Afenws to megethos einai megalo peripou 6GB alla entaksei tha to grapsw se Dual. Afeterou pws skata to kais to image giati me nero den brhka kamia akrh. Den anoigei katholou to recovery partition. Pathsa prin to boot F10 h' F1 alla kai pali den brhka kati. Exei kaneis kamia idea?
painter4 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Kai kati akoma re paidia. to partition magic 8 pou exw, otan paw na to egkatasthsw mou bgazei ena mhnyma oti pithanon den einai symbato me thn ekdosh twn windows (VISTA). Kserei kaneis an einai, h' an den einai symbato?
furious99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Το partition magic δεν παίζει στα Vista. Τα Vista έχουν δικό τους εργαλείο: ---> Control Panel\Administrative Tools\Computer Management\Storage\Disk Management
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.