Προς το περιεχόμενο

Ονομασία zip file με την ημ/νια συστήματος


pramanta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!!<P>ΘΕΛΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΑΤ ΑΡΧΕΙΟ ΣΕ DOS ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΖΙΡ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.<P>ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑ ΠΟΛΥ.<P>ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν έπεσες στην περίπτωση. Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και εγώ και το έλυσα με ένα dos utility 10.000 bytes μόνο!! Ψάξε στο <A HREF="http://www.google.com" TARGET=_blank>www.google.com</A> για το qren (quick renaming) και αν δεν το βρεις να στο στείλω με email. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ένα τέτοιο προγραμματάκι είναι χρήσιμο για αυτοματοποίηση των backup.<P>Έψαξα λίγο για το "qren" δεν το βρήκα και δεν είχα την υπομονή να ψάξω κι άλλο.<P>Έτσι έφτιαξα ένα τέτοιο προγραμματάκι (zip2date.exe, ~11KB) που μετονομάζει το zip file που δίνεις σαν παράμετρο σε π.χ. 01-04-19.zip (έτος-μήνας-ημερομηνία, για σωστή ταξινόμηση).<BR>Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα batch file σε συνδιασμό με μια command prompt εκτέλεση του PKzip.<P>Παράδειγμα:<P>@echo off<BR>pkzip today.zip αρχεία_για_συμπίεση<BR>zip2date today<P>Όποιος το βρίσκει χρήσιμο μπορεί να πάει στη διεύθυνση:<BR> <A HREF="http://www.idrive.com/spin_hbar/files/Shared/" TARGET=_blank>http://www.idrive.com/spin_hbar/files/Shared/</A> <P>και να κάνει κλικ στο "zip2date.exe".<P><BR><B>@ spin @</FONT c></B>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...