Προς το περιεχόμενο

ubuntu ή kubuntu


disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να βαλω ubuntu mint sto dell vostro μου(δεν αρχιζε εγκατασταση και εβγαζε μηνυμα λαθους), σκεφτομουνα να δοκιμασω με καποια αλλη εκδοση και στρεφομουνα προς suse ή arch, αλλα τελικα ειπα να ξαναδοκιμασω με την καινουρια εκδοση ubuntu μιας και πολλοι απο εδω χρησιμοποιουν ubuntu και σκεφτηκα οτι θα ναι πιο ευκολο να εχω βοηθεια αν και πιστευω οτι υποστηριξη θα εβρισκα πολυ ευκολα και για τις αλλες εκδοσεις, Τεσπα απλα επειδη ειμαι λιγο αναποφασιστος δεν εχω αποφασισει αν θα δοκιμασω Ubuntu ή Kubuntu. To KDE μου φανηκε πιο ωραιο σαν περιβαλλον μιας και δεν εχω αλλη εμπειρια σε linux για να εχω καποιο αλλο λογο να επιλεξω καποιο απο τα 2. Αν μπορουσατε να με κατευθυνεται προς ενα απο τα δυο θα το εκτιμουσα πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και το kde φένετε πιο όμορφο στο kubuntu λείπουν οι αυτοματισμοί που υπάρχουν στο ubuntu.Εγώ πάντως ξεκίνησα με kubuntu και παρέμεινα σε αυτό,αν και τώρα έχω σε virtual box εγκατεστημένο το ubuntu με το xubuntu και ώς συνήθως πάντα τρέχουν παράλληλα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως ειναι φυσικο δε μπορω να καταλαβω τι εννοεις...lol, θα το βαλω σε ενα partion 65GB, ποσα να χρησιμοποιησω για την εγκατασταση και swap?

3GB για swap προσανατολιζομαι(2GB ram). Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν θα μπορω να το κανω δικτυο με το αλλο που θα εχω xp, μεσω linksys wag200, ο θεος βοηθος...(ή θα παει ο p3 1GHz για κανα xubuntu)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλήτερα άστην διανομή να σου κάνεις αυτόματα το partitioning.Yπάρχει επιλογή κατά την εγκατάσταση να της ορίσεις μόνο τον χώρο που θα θέλεις να έχει και τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...