IKARIWTHS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 παιδια αγορασα 1 εξωτερικο κουτι για σκληρο 3.5 το κουτι ειναι usb+esata υποστηριζει σκληρους ide kai sata! το ερωτημα ειναι αν μπορω να συνδεσω πανω του ενα hd40gb kai1dvd recorder! αν βαλω ενα spliter για το ρευμα και μια καλωδιοταινια σαν και αυτες των pc η συνδεση ειναι εφικτη,το ερωτημα ειναι κατα ποσο ομως θα λειτουργησει,το εχει κανει κανεις?λογικα αφου συνδεεται με ρευμα θα μπορει να τα τροφοδοτισει ετσι δεν ειναι?
sapphire Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ...και το dvd-recorder Θα είναι έξω από το κουτί; Δε νομίζω να δουλέψει πάντως...
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 και το dvd και ο σκληρος εξω,ανοιχτο θα ειναι.γιατι ομως να μη δουλεψει?καποιος που ξερει σιγουρα?
e-tic Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Γιατί δεν παίρνεις κάτι σαν και αυτό? Πάντως για τη πατέντα που θέλεις να κάνεις, δεν νομίζω οτι η τροφοδοσία του ρεύματος θα είναι αρκετή και για τις δύο συσκευές.
Vatos_locos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 δεν είναι θέμα τροφοδοσίας ο controler θα δεχτεί μονο μια συσκευή για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να δουλέψει αυτό που θες
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 οκ σημερα θα κανω το τεστ και θα ξερουμε ολοι
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 ακομα μια ερωτηση,αν τελικα βαλω σε μια usb του υπολογιστη μου2 κουτια με σκληρους(με hub),αν δουλευουν ταυτοχρονα θα πεσουν οι επιδωσεις?η θα δουλευουν και τα 2 μαζι απροβληματιστα?
@topos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 ακομα μια ερωτηση,αν τελικα βαλω σε μια usb του υπολογιστη μου2 κουτια με σκληρους(με hub),αν δουλευουν ταυτοχρονα θα πεσουν οι επιδωσεις?η θα δουλευουν και τα 2 μαζι απροβληματιστα? Eνοειτε πως εαν γραφουν σβηνουν ταυτοχρονα και οι δυο θα αυξηθει αρκετα ο χρονος διαμεταγωγης για τον καθενα..
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 τελος το πειραμα!λοιπον αν βαλω στο κοντρολερ 2 ide συσκευες ειτε ειναι σκληροι ειτε dvd δε τα αναγνωριζει αν βαλω ομως ενα ide kai ena sata τα αναγνωριζει και τα δυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.