Kariajoulas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας. Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να εισάγω ένα κλάσμα σε μια διάφανεια στο Power Point. Να μπορώ να ορίσω εγώ αριθμητή και παρανομαστή. Ευχαριστώ
bilco Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Το Equation του office δεν σε βολεύει; (Εισαγωγή/Αντικείμενο/Microsoft Equation 3.0)
Stavros_Ribo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μπορείς να το γράψεις έτσι: χ/ψ Αλλά αν παίξεις λίγο με τα αυτόματα σχήματα θα μπορέσεις να βρεις κάτι καλό. π.χ. με το πλαίσιο κειμένου. Ή μπορείς να βάλεις τον έναν αριθμό εκθέτη και τον άλλο δείκτη.;-)
tarrasque Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 όπως λέει και ο bilco με Microsoft Equation 3.0
Kariajoulas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Και αυτό το Microsoft equation 3.0 που βρίσκεται ρε παιδιά; Στο εισαγωγή/αντικείμενο από Microsoft μου βγάζει μόνο τα παρακάτω.
Kariajoulas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μισό ευχαριστώ σε σας και άλλο μισό στο help της Microsoft on-line που μου είπε που να βρω (ουσιαστικά να εγκαταστήσω το equation) γιατί δεν υπήρχε εγκατεστημένο με το υπόλοιπο office. Be well
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.