Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

rem

προβλημα με δισκο μετα απο στησιμο μηχανιματος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα.εχω ενα προβλημα αρκετα μεγαλο.εστησα ενα καινουριο μηχανημα και ενω ολα πηγαν καλα τον εναν απο τους 3 σιδκους δεν τον βλεπει σωστα με συνεπεια να μου λεει οτι δεν ειναι formated.ο δισκος ειναι γεματος απο 300gb πραγματα.ειναι sata.το bios τον βλεπει κανονικα.απο το partition magic μου τον βρισκει bad.οι δυο αλλοι δισκοι που εχω ειναι ide με αωταπτορα για sata και δουλευουν κανονικα.βοηθηστε με γιατι θα τρελαθω.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον πρέπει να αποχαιρετήσεις τα δεδομένα σου. Εκτός κ αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων. Στο disk managment των ΧΡ φαίνεται ο δίσκος σαν αφορμάριστος έτσι? Αρα δεν είναι το πρόβλημα ότι δεν τον βλέπει. Απλά θα τα παιξε το TOC του δίσκου κ δε βλέπει σωστά τα δεδομένα του.

 

Επίσης έχω μια ακόμα παρατήρηση. Γιατί τους IDE δίσκους τους συνδέεις με αντάπτορα ως ΣΑΤΑ? Όλες οι μητρικές έχουν 2 κανάλια IDE. Τί νομίζεις ότι κερδίσεις έτσι?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1)εχω ηδη περασει το service pack 2

2)το mobo που εχω(asus striker extreme)εχει μονο ενα καναλι ide στο οποιο εχω βαλει τα 2 cd roms.

τωρα προσπαθω με data recovery tools να τα δω παλι.τα εχει βρει μαλλον αλλα θελει αρκετη ωρα για να τελειωσει το scan.ειναι 2η φορα που το παθαινω αυτο.παντα το προβλημα το εχει ο sata δισκος οταν μπει σε αλλο μηχανημα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...