Προς το περιεχόμενο

Φθηνή καρτούλα κυρίως για Pro2008


wizy1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες, ποτέ δεν ήμουν παιδί των gaming στο pc απλά όλοι οι φίλοι μου έχουν πάρει το Pro 2008 για pc και θέλω να παίζω online! Δυστυχώς η καρτούλα μου δεν το υποστηρίζει (τρέχει λες και παίζω σε replay)....

 

Το τροφοδοτικό είναι μικρό και σκέφτομαι να πάρω ένα Zalman 600W....τώρα για κάρτες δεν έχω ιδέα! Έχετε να μου προτείνετε καμία λύση για μία καλή καρτούλα κυρίως για τις απαιτήσεις του Pro2008??

 

Απ'ότι έχω διαβάσει μάλλον η καλύτερη που ταιριάζει στην περίσταση είναι η 1950 Pro...

 

To pc είναι ως εξής:

Μητρική MSI

P4 στα 3.2GHz

2Gb Ram

 

Νομίζω άλλα στοιχεία για την κάρτα δεν χρειάζονται...

 

 

Ά , κάτι άλλο , δεν θέλω να ξεπεράσω τα 150 ευρώ γιατί σκέφτομαι από το άλλο έτος να κάνω αναβάθμιση οπότε και θα μπουν καινούρια πράγματα συμπεριλαμβανομένου και κάρτας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι τροφοδοτικο και καρτα γραφικων εχεις τωρα?

Το Ζalman ειναι κακη αγορα...Αν εχεις agp ειναι οτι καλυτερο μπορεις να αγορασεις η x1950pro αλλα δεν ξερω εαν αξιζει τα 60ευρω επιπλεον κοστος απο χ2600pro + τα 100ευρω για σοβαρο τροφοδοτικο(αν εχεις κανενα 400αρη θα σε φτασει για την δευτερη).

Αν παλι εχεις pci-e μπορεις να πας για χ2900Gt me 150ευρω η ακομα και για την 8800Gt και την κρατας και για την επομενη αναβαθμιση σου...Οπως και με το αν χρειατεις και καινουργιο psu...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...