Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση Bluetooth Controller Διακόπτη Τροφοδοσίας


fmnstr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειάζομαι την βοήθεια σας στο παρακάτω θέμα: Ψάχνω να παραγγείλω κυρίως από ευρωπαϊκή ένωση (γερμανία) κάποιο προγραμματιζόμενο ελεγκτή bluetooth διακοπής τροφοδοσίας ρεύματος (On/off switch). Το πρόβλημα είναι οτι δεν βρίσκω τπτ μέσω google.

Αν ξέρετε που μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω (συγκεκριμένο προϊόν, κατασκευάστρια εταιρεία τέτοιων ελεγκτών, κάποιο site με σχετικό υλικό ή οποιαδήποτε πληροφορία) θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.

Το μόνο που κατάφερα να βρω είναι ελεγκτής μέσω ethernet αλλά πρέπει να είναι μέσω bluetooth.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον χρειάζομαι για την διπλωματικη μου. εγω θα γραψω το software για επικοινωνια απο το κινητο κ αυτος πρεπει να ανοιγοκλεινει μια συσκευη. Αυτα σε πρωτη φαση.. Ο σκοπος δεν ειναι να τον υλοποιησω με κυκλωματα (αν κ εχω βρει τα σχετικα διαγραμματα) χρειαζομαι ετοιμο προιον για παραγγελια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο οτι βλεπω εννοεις να συνδεσω πανω του τον ethernet διακοπτη που βρηκα. θα το εχω υποψιν αν και ψαχνω για αυτουσια λυση. αν ξερεις παρομοιες εταιρειες πες να στειλω κανα mail. thanks για τις πληροφοριες. θα ρωτησω κ στο αλλο forum.

Επισης εχω βρει την συγκεκριμενη patent που υλοποιει αυτο που ψαχνω, αλλα δεν υπαρχουν πληροφοριες για καποια εταιρεια που να το υλοποιει. καμια ιδεα..

thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...