christosfl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Παιδία από τότε που έκανα αναβάθμιση τον μοζίλα δεν ανοίγει σελίδες και γράφει could not find server. Παίζει κάτι με τις ρυθμίσεις? Κάτι άλλο ? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!
danaos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Καλά, γιατί πανικοβάλλεσαι; Τρέξε τον σε safe mode ( τον firefox εννοώ, όχι τα windows...) και αν δεν βγάλεις άκρη, uninstall και reinstall.
SocialNetUsr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 επίσης τσέκαρε τι μπορεί να τον κόβει, ότι έχεις σε real time protection(firewall, spyware)
christosfl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 παιδία δοκίμασα αλλά τίποτα. το ίδιο έπαθε και το ιντερνετ εξπλόρερ 7
Markknopfler Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Για worm μου μυρίζεται..Συνήθως τέτοια worm πειράζουν το svchost.exe...Κάνε ένα σκαν με τις τελευταίες ενημερώσεις με όποιο αντιβιοτικό έχεις..
christosfl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδία τι λέτε να είναι τελικά. Δεν νομίζω να έχει να κάνει με ιό από οτι καταλαβαίνω
teo64x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Κλείσε το router, κλείσε το pc (τερματισμό, όχι αδρανοποίηση), προσευχήσου και μετά ξανάνοιξέ τα.
SocialNetUsr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 σκάναρες το pc σου όπως λέει ο Markknopfler?
Black Demis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Εγώ μόλις έκανα Update στο mozilla μου κόπηκε εντελώς το internet έκανα reboot και όλα οκ
sportteo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 και εγώ ακριβώς το ιδιο προβλημα εχω μετα απο αναβαθμιση του firefox αλλα και στον ie 7 ????
Black Demis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 και εγώ ακριβώς το ιδιο προβλημα εχω μετα απο αναβαθμιση του firefox αλλα και στον ie 7 ???? Εκανες Reboot;;; Αν δεν βοήθησε Reboot άνοιξε το Firewall(αν έχεις) και κάνε αφαίρεση του firefox από την λίστα έμπιστων προγραμμάτων και βάλε το ξανά (αυτόματα μόλις ανοίξεις το firefox)
orestisiakovos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εγώ έλυσα το πρόβλημα στον firefox μέσο του chrome συγκεκριμένα πας στο μενού>ρυθμίσεις>εμφάνιση συνθετων ρυθμίσεων>δίκτυο>αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης>ρυθμίσεις LAN>και "ξετικαρεις" την επιλογή στον διακομιστή μεσολάβησηςελπίζω να βοήθησα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα