Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και να φανταστειτε οτι ανακοινωσανε αλλες 3 σεζον,αν συνεχισουν ετσι δεν θα προλαβουν να τις τελειωσουν,τελος παντων,ας ειναι,τουλαχιστον ειδαμε 6 καταπληκτικες σεζον και περασαμε ομορφα,αυτο κραταμε,κριμα....

Δημοσ.

και να φανταστειτε οτι ανακοινωσανε αλλες 3 σεζον,αν συνεχισουν ετσι δεν θα προλαβουν να τις τελειωσουν,τελος παντων,ας ειναι,τουλαχιστον ειδαμε 6 καταπληκτικες σεζον και περασαμε ομορφα,αυτο κραταμε,κριμα....

6? :shock: Από την τέταρτη σεζόν αυτό το σίριαλ έχει πεθάνει... 5η και 6η σεζόν τις είδα χωρίς να σκάσω καν χαμόγελο στα περισσότερα επεισόδια. Ιδιαίτερα γιατί έβαλαν μέσα τις γκόμενες και έγινε αισθηματική κομεντί. Φέτος το έκοψα μια και καλή μαζί με το two and a half men για να αφιερωθώ σε κανένα καλύτερο σίριαλ :-D Επαναλαμβανόμενο και ανύπαρκτο χιούμορ, laughtrack με το παραμικρό και καμία πρωτοτυπία στο σενάριο. Οι τρεις πρώτες σεζόν ήταν διαμάντι αλλά η κατρακύλα ήταν απότομη.

Δημοσ.

Νομίζω το τελευταίο επεισόδιο μας προετοιμάζει για αλλαγή στον χαρακτήρα του Sheldon

Δημοσ.

Νομίζω το τελευταίο επεισόδιο μας προετοιμάζει για αλλαγή στον χαρακτήρα του Sheldon

Η ατακα που ειπε ο καθηγητης πρωτονιο (γ@μω την ελληνικη μεταφραση γ@μω) στην τελευταια του σκηνη ειναι πολυ σημαντικη. Ασχετα αν θα την χρησιμοποιουσουν στην συνεχεια της σειρας

Δημοσ.

Η εντύπωση που μου άφησε το επεισόδιο είναι πως φτιάχτηκε για να αλλάξει ο Sheldon, εκτός απτη τελευταία σκηνή υπήρχε και η άλλη που τον είπε να εκτιμάει τους φίλους του και όταν ξύπνησε αγκάλιασε τον Leonard φανερά φορτισμένος με συναισθήματα

Δημοσ.

Η εντύπωση που μου άφησε το επεισόδιο είναι πως φτιάχτηκε για να αλλάξει ο Sheldon, εκτός απτη τελευταία σκηνή υπήρχε και η άλλη που τον είπε να εκτιμάει τους φίλους του και όταν ξύπνησε αγκάλιασε τον Leonard φανερά φορτισμένος με συναισθήματα

Λαθος

Η τελευταια σκηνη ηταν που του ειπε ο δρ. πρωτον να αφιερωσει τον λιγοστο χρονο που του μενει στην γη σε κατι χρησιμο.

Δημοσ.

Νομίζω το διατύπωσα σωστά, δεν είπα πως είναι αυτή η τελευταία σκηνή.

Τέσπα δεν έχει σημασία, απότι κατάλαβα είμαστε δύο που πιστεύουμε στην αλλαγή του sheldon;

Δημοσ.

απ την αρχη της 7οης σεζον τα συναισθηματα μου εναλλαοσνται απ το καλο στο κακιστο,,δεν ειναι κατασταση αυτη,δεν θελω να ειμαι αφορισρικος,ξερω και καταλαβαινω οτι προσπαθουν να κανουν το καλυτερο απλα δεν φτανει μονο η προθεση,εχετε ανκοιωσει αλλες 3 σεζον,με αυτα τα χαλια δεν θα προλαβετε να τελειωσετε ουτε μια,κατα την ταπεινη μου αποψη τελειωστε το εδω να εχουμε κατι να σας θυμοστε,αν συνεχισετε απλα θα μειντε στην ιστορια σαν αποτυγχοιμενο και ειναι κριιμα,τελος παντων οτι και αν κανετε εδω θα ειμαστε,καλη συνεχεια

Δημοσ.

Προφανώς χωρίς να θέλω να σου αλλάξω γνώμη για την σειρά αυτή καθεαυτή, απλά να σου πω ότι ανανεώθηκε για τρεις σεζόν γιατί η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο εδώ και χρόνια, με τα ratings της να έχουν διαρκώς ανοδική πορεία ανά σεζόν (και με φοβερά νούμερα), ενώ έχει εξαλείψει τον ανταγωνισμό στο timeslot της.

Όπως καταλαβαίνεις έχει πολύ μέλλον η σειρά!

Δημοσ.

Προφανώς χωρίς να θέλω να σου αλλάξω γνώμη για την σειρά αυτή καθεαυτή, απλά να σου πω ότι ανανεώθηκε για τρεις σεζόν γιατί η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο εδώ και χρόνια, με τα ratings της να έχουν διαρκώς ανοδική πορεία ανά σεζόν (και με φοβερά νούμερα), ενώ έχει εξαλείψει τον ανταγωνισμό στο timeslot της.

Όπως καταλαβαίνεις έχει πολύ μέλλον η σειρά!

Λογικό είναι φίλε μου. Η σειρά πλέον στοχεύει κοινό μικρής ηλικίας γένους θηλυκού κατα προτίμηση, με γλύκες, λουλουδάκια, αγκαλίτσες και φιλάκια. Οι παραγωγοί του είναι ξεπουλημένα καθάρματα αυτό το έχουμε ξαναπεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα ενα χαλια επεισοδιο.Ακομα ενα εμεινε για φετος ευτυχως.Να δουμε μπας και εχουν τιποτα νεες ιδεες για την 8 σεζον γιατι η 7 3-4 επεισοδια αξιζαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...