Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, η Πέννυ έχει κάνει και ένα πέρασμα από τις Μάγισσες που έδειχνε στο Σταρ. Πέτυχα ένα επεισόδιο στο κανάλι Ε και ήταν μια που ήταν ίδια σε φωνή και παρουσιαστικό απλά πιο νέα. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, η Πέννυ έχει κάνει και ένα πέρασμα από τις Μάγισσες που έδειχνε στο Σταρ. Πέτυχα ένα επεισόδιο στο κανάλι Ε και ήταν μια που ήταν ίδια σε φωνή και παρουσιαστικό απλά πιο νέα. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

Όντως έπαιξε σε 22 επεισόδια σύμφωνα με το imdb. Δες εκεί που λέει Charmed.

http://www.imdb.com/name/nm0192505/

Δημοσ.

Ε άρα δεν είναι και τόσο κακή! το έχει μπολικό το...... ταλέντο :P

Απο αυτό το ταλέντο έχει μπόλικο, δεν διαφωνώ. Απο το άλλο πάλι λίγο δύσκολο να τη κρίνουμε γιατί δεν τη έχουμε δει ακόμα σε κάτι πιο σοβαρό.

Δημοσ.

Απο αυτό το ταλέντο έχει μπόλικο, δεν διαφωνώ. Απο το άλλο πάλι λίγο δύσκολο να τη κρίνουμε γιατί δεν τη έχουμε δει ακόμα σε κάτι πιο σοβαρό.

Κοίτα έτσι όπως το πάει δε νομίζω να τη δούμε σε κάτι πιο σοβαρό. 

Δημοσ.

Κοίτα έτσι όπως το πάει δε νομίζω να τη δούμε σε κάτι πιο σοβαρό. 

Και εγώ χλομό το κόβω. Αν και θα ήταν ενδιαφέρον πιστεύω, άμα τη βλέπαμε σε ένα ρόλο που θα της πήγαινε.

• Moderators
Δημοσ.

Την ειχα δει στο Cougar Club. Εντελως meh απο υποκριτική. Αλλα στο ΒΒΤ δεν παραπονιέμαι ειναι καλη νομιζω. 

Δημοσ.

Να προσθέσω την πολύ καλή ερμηνεία στις σελφι που είδαμε στο fap 2

Προσωπικά ξενέρωσα πολύ που την είδα με κοντό μαλλί. Πως να το κάνουμε, το μακρύ είναι αλλιώς

Δημοσ.

Προσωπικά ξενέρωσα πολύ που την είδα με κοντό μαλλί. Πως να το κάνουμε, το μακρύ είναι αλλιώς

κ εγω μαζι σου αδερφε,πολυ ακοκρουστικο το θεαμα,τελος παντων ας κρατησει το σωμα και συμβιβαζομαστε :-) :-)

Δημοσ.

Να προσθέσω την πολύ καλή ερμηνεία στις σελφι που είδαμε στο fap 2

Ειναι αυτο που λενε και στο χωριο μου...

Απο ταλεντο... Κορμαρα... (γιατι οντως στις selfie δειχνει κορμαρα)

Δημοσ.

κ εγω μαζι σου αδερφε,πολυ ακοκρουστικο το θεαμα,τελος παντων ας κρατησει το σωμα και συμβιβαζομαστε :-) :-)

Έχει βάλει κιλά και φαίνεται όταν φοράει ανοιχτόχρωμα τζιν και λόγω ηλικίας μιας και 30 ριζει σε λίγο , δεν μας χαλάει όμως

Δημοσ.

Έχει βάλει κιλά και φαίνεται όταν φοράει ανοιχτόχρωμα τζιν και λόγω ηλικίας μιας και 30 ριζει σε λίγο , δεν μας χαλάει όμως

Μα καθολου λεμε :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε λέω, καλό το κοντό μαλί αλλά σαν το μακρύ δεν έχει....

μόλις είδα και το 3ο episode. από το κακό στο χειρότερο πάει... δυστηχός

Επεξ/σία από mylo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...