vsl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν δεν το ξέρετε, υπάρχει και εδώ το γράφημα του IMDb, που είναι πιο εύκολο και γρήγορο στο μάτι. http://graphtv.kevinformatics.com/tt0898266 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2015 από vsl 3
Kasrith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ βλέπω τα καλά επεισόδια που βγάζουν γέλιο αλλά η τελευταία σεζόν δεν είχε ούτε ένα. Την 7 την είδα πιο ευχάριστα. Οι περισσότερες σειρές κάνουν κοιλιά εκτός λίγων εξαιρέσεων. Community Parks and Recreation Είναι λίγες από τις κωμωδίες που δεν έχουν κάνει κοιλιά. Ίσως και φιλαράκια αν και οι 2 τελευταίες σεζόν έχουν αρκετά βαρετά επεισόδια. Δεν έχει κάνει κοιλιά το Community!;!;
king2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει κάνει κοιλιά το Community!;!; Πολύ λίγο σε μια σεζόν. Το Big Bang Theory από την 4 και μετα έπεσε κατακόρυφα. Πάλι βγάζει 4 με 5 καλά επεισόδια σε κάθε σεζόν αλλά στις πρώτες 3 όλα είναι ένα και ένα
omghi2u Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε η τελευταια season του community ηταν ΤΟΣΟ καλη. 2 κοιλιες(seasons) για εμενα. still μια , αν οχι Η , απο τις αγαπημενες μου.
gavros10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το community (δεν το εχω δει ακομα), αδοξα κοπηκε και τις δυο φορες. Αυτη φαινεται να ειναι τελικη Parks And Recreation το καλυτερο sitcom, μετα τα φιλαρακια, χωρις κοιλιες και αηδιες.
thomasG4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το community (δεν το εχω δει ακομα), αδοξα κοπηκε και τις δυο φορες. Αυτη φαινεται να ειναι τελικη Parks And Recreation το καλυτερο sitcom, μετα τα φιλαρακια, χωρις κοιλιες και αηδιες. Μου άρεσε και εμένα αρκετά το Parks And Recreation αλλά το Seinfeld δεν το φτάνει. 1
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πάλι μόνος του τραβάει κουπί ο Σέλντον. Αν δεν υπήρχε σε αυτη την σειρά, δεν θα την έβλεπαν ούτε οι συγγενείς τους. 2
georgeadams Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μπααα, θα την έβλεπε το μισό Insomnia, μόνο και μόνο για να σχολιάζει "δε βλέπεται κι αυτή η σεζόν". 5
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μπααα, θα την έβλεπε το μισό Insomnia, μόνο και μόνο για να σχολιάζει "δε βλέπεται κι αυτή η σεζόν". Και όποιος από το υπόλοιπο μισό τολμούσε να σχολιάσει τη σειρά και το πώς έχει πέσει η σειρά, θα του έλεγαν πως αν δεν την έχεις δει όλη, δεν μπορείς να κρίνεις...
mylo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 σαφώς και έχει κάνει κοιλιά αλλά και πάλι βλέπεται. έχει χάσει το nerdy των πρωτων κύκλων βέβαια που πρόσφερε άφθονο γέλιο
D4rkshadow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Για να θυμομαστε τα παλια καλα χρονια αυτης της σειρας 1
D4rkshadow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 ειχε καλα χρονια αυτη η σειρα; Για να εχει φτασει στην 9 σεζον προφανως και ειχε. 1
theoritikos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το τελευταίο ήταν καλό. Είχε αρκετές σκηνές γέλιου. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Oντως το τελευταιο βλεποταν ανετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα