Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ βλέπω τα καλά επεισόδια που βγάζουν γέλιο αλλά η τελευταία σεζόν δεν είχε ούτε ένα. Την 7 την είδα πιο ευχάριστα. Οι περισσότερες σειρές κάνουν κοιλιά εκτός λίγων εξαιρέσεων.

Community

Parks and Recreation

Είναι λίγες από τις κωμωδίες που δεν έχουν κάνει κοιλιά.

Ίσως και φιλαράκια αν και οι 2 τελευταίες σεζόν έχουν αρκετά βαρετά επεισόδια.

Δεν έχει κάνει κοιλιά το Community!;!;

Δημοσ.

Δεν έχει κάνει κοιλιά το Community!;!;

Πολύ λίγο σε μια σεζόν. Το Big Bang Theory από την 4 και μετα έπεσε κατακόρυφα. Πάλι βγάζει 4 με 5 καλά επεισόδια σε κάθε σεζόν αλλά στις πρώτες 3 όλα είναι ένα και ένα

Δημοσ.

Αυτο το community (δεν το εχω δει ακομα), αδοξα κοπηκε και τις δυο φορες. Αυτη φαινεται να ειναι τελικη

Parks And Recreation το καλυτερο sitcom, μετα τα φιλαρακια, χωρις κοιλιες και αηδιες. 

Δημοσ.

Αυτο το community (δεν το εχω δει ακομα), αδοξα κοπηκε και τις δυο φορες. Αυτη φαινεται να ειναι τελικη

Parks And Recreation το καλυτερο sitcom, μετα τα φιλαρακια, χωρις κοιλιες και αηδιες. 

Μου άρεσε και εμένα αρκετά το Parks And Recreation αλλά το Seinfeld δεν το φτάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι μόνος του τραβάει κουπί ο Σέλντον.

Αν δεν υπήρχε σε αυτη την σειρά, δεν θα την έβλεπαν ούτε οι συγγενείς τους.

• Like 2
Δημοσ.

Μπααα, θα την έβλεπε το μισό Insomnia, μόνο και μόνο για να σχολιάζει "δε βλέπεται κι αυτή η σεζόν".

Και όποιος από το υπόλοιπο μισό τολμούσε να σχολιάσει τη σειρά και το πώς έχει πέσει η σειρά, θα του έλεγαν πως αν δεν την έχεις δει όλη, δεν μπορείς να κρίνεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σαφώς και έχει κάνει κοιλιά αλλά και πάλι βλέπεται. έχει χάσει το nerdy  των πρωτων κύκλων βέβαια που πρόσφερε άφθονο γέλιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...