nickmanak Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Η σειρα οδευει προς ρομαντικη ερωτικη κομεντι. Οποιος ειδε το επ. 10 θα συμφωνησει. 2
Porg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Θα προτιμούσα να τελείωνε με το sheldon και τον άγγλο να μιλάνε για το έργο του πρώτου
plizre Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το τελευταιο επεισοδιο ηταν μακραν το καλυτερο των τελευταιων 3 χρονων.Πολυ γελιο και αρκετες αλλαγες στον σελντον. Και τα 4 τελευταια επεισοδια ειναι καλα οποτε μακαρι να ξανα εχουμε επεισοδια οπως των πρωτων σεζον.
D4rkshadow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Θυμισε λιγο απο τα παλια να λεμε την αληθεια.
mylo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 η πλήρης μετάλλαξη του χαρακτήρα του seldon τα 2 τελευταία επεισόδια. δεν λέω παραπάνω να μη το χαλάσω σε όσους δεν είδαν τα είδαν
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο επεισόδιο. Γενικά μου άρεσαν πολύ τα τελευταία επεισόδια, κάποια στιγμή είχε κάνει μεγάλη κοιλιά για τα γούστα μου, είχα σχεδόν σταματήσει να βλέπω. Προσοχή! Θα σποϊλεριάσω! Ακούστε φάση στο τελευταίο επεισόδιο: Βλέπουμε το επεισόδιο με την κοπέλα μου. Εγώ έχω μόλις δει το Star Wars και είμαι ενθουσιασμένος με την ταινία (αυτή δεν ήρθε). Οπότε ξεκινάει, χαίρομαι εγώ, είμαι σε φάση "πολύ καλή ιδέα, το επεισόδιο βγαίνει την κατάλληλη στιγμή" κτλ κτλ. Και φυσικά στην εξέλιξη του επεισοδίου έρχεται το γνωστό ιστορικό γεγονός για τους Sheldon και Amy. Τελειώνει το επεισόδιο, γελάμε και σχολιάζει η κοπέλα μου: -Απίστευτο επεισόδιο! Επιτέλους! -Ναι! Πολύ μου άρεσε που ασχολήθηκαν με το Star Wars! -Ποιο Star Wars μωρέ;! Εδώ το ΚΑΝΑΝΕ! Και αμέσως μετά συνειδητοποιώ ότι αυτή ακριβώς είναι η τελευταία σκηνή του επεισοδίου. Ο Sheldon ενθουσιασμένος και κολλημένος με το Star Wars και ο άλλος να προσπαθεί να τον πείσει να συζητήσουν για το ότι έκανε σεξ. Ποτέ δεν ένιωσα πιο κοντά στον Sheldon.
redhotstef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Που προβαλεται η καινουρια σεζον; Υπαρχουν υποτιτλοι η να περιμενω μεχρι να βγουν για να τη δω;
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εχω δει τις 8 σεζον της σειρας. Υπαρχει 9η;; ξερει κανεις αν θα βγει αλλη η σταματαει εδω;
bogner uberschall Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ναι υπαρχει 9η, η οποια αρχισε τον σεπτεμβριο 2015 και τελειωνει τον μαιο 2016. επισης, εχει ηδη ανανεωθει και για 10η. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τελεια Ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες. 1
ant_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πρωτη πτωση επιπεδου της σειρας εγινε οταν εγιναν μονιμες στο καστ οι "γυναικες"(4-5 χρονια νομιζω) μετα ακομα μεγαλυτερη πτωση οι χρονιες 7-8 που ηταν απο κακιστες και επιπεδου δεν εχουμε σεναριο παντε και παιξτε και περιμενα να μπει οριστικα ταφοπλακα στην σειρα φετος αλλα καπως το γυρισανε μετα απο χρονια δωσανε μια αρκετα καλη χρονια(ειδικα στην αρχη της) και φανηκε οτι υπαρχει ακομα "φωτια" στην σειρα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Διάλογος με τη γυναίκα μου το μεσημέρι που τρώμε: -Να βάλω να παίζει καμιά σειρά; -Βάλε. -Να βάλω Frasier; -Όχι ρε, θα μας βγει το φαγητό από τη μύτη από τα γέλια. -Big Bang Theory; -OK. Ασφαλής επιλογή.
Sellers Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Frasier? Really? Αναθεμα κι αν εχω σκασει ενα χαμογελο.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Frasier? Really? Αναθεμα κι αν εχω σκασει ενα χαμογελο. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;!!! Από τις ελάχιστες σειρές που γελάω τρανταχτά μέχρι δακρύων. Πανέξυπνο χιούμορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα