liakos356 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Από τα καλύτερα επεισόδια ever...αν και με χάλασε που κορόιδευαν την κουζίνα μας..
kanesaxo Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 αρνί κεμπαμπ σε σουβλάκι/καλάμακι; Εγώ το βλέπω πρωτη φορά αυτο; Μάλλον τούρκικο ήταν και το μπέρδεψαν με τα δικά μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μια χαρά ήταν και το τελευταίο. Καλά το πάνε γενικώς. Φτάνει να μην ξεχειλώνουν τα αστεία. Ώρες ώρες τα φτάνουν στα όρια πχ στο τελευταίο επεισόδιο η ιστορία με το σκάκι, οριακά ξεχειλώθηκε και κάπου χάθηκε το αρχικό αστείο
doutsos13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά δεν λέω καλή η Πρία καλή και η Έμι αλλά τελευταία έχουμε κουραστεί προσωπικά θέλω πίσω Λέο , Κουθρα και Χολο !!! Επίσης αυτό με την τουαλέτα στην αρχή.. 'ντάξει δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα το πως άρχισε : S
Kasrith Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 η ιστορία με το σκάκι, οριακά ξεχειλώθηκε και κάπου χάθηκε το αρχικό αστείο Ίσα ίσα, εκεί που το φτάσανε στο τέλος ήταν το αστείο... Μετέτρεψε το σκάκι σε RGP ο τρελός! Και ο Ραζ για ακόμα μια φορά θεός
kng Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Καλό επεισόδιο αλλά έχει αρχίσει να ξεχειλώνει η ιστορία της Πένυ (θέλω πίσω τον Λέοναρντ...τραβάτε με κι ας κλαίω)
il29 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 άσε που δεν μας είπανε και τίποτα για το σκηνικό Amy-Sheldon του προηγούμενου επεισοδίου
Nikosgiann Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 άσε που δεν μας είπανε και τίποτα για το σκηνικό Amy-Sheldon του προηγούμενου επεισοδίου ζηλευουμε την Amy?? :cool:
il29 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ζηλευουμε την Amy?? :cool: όχι την Amy...την γκαρνταρόμπα της...
Nikosgiann Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 φανταζομαι εννοεις τα κιτρινα τακουνια...ειναι οντως πολυ sexy
Sellers Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Η σπαστικιά φίλη του Σέλντον. Αντε να την ξεφορτωθούμε να ηρεμήσουμε. Και εγώ βαρέθηκα με αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα