Προς το περιεχόμενο

To story του F.E.A.R.

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ρωτησει πολυ κοσμο τους τελευταιους μηνες και ο καθενας λεει τα δικα του.Για πειτε μου τι παιζει με τιν ιστορια του FEAR?το χω τερματισει εδω και πολυ καιρο αλλα εχω καποια μαυρα σημεια στιν ιστορια του.Δεν εχω παιξει ακομα το εξ πανσιον.πρωτιμω να μου πουνε χρηστες που το χουν τερματισει,τι εχουν καταλαβει παρα να ψαξω στο google να μαθω το story.

Καπως παλιο το παιχνιδι αλλα εχω μισο χρονο το νεο pc.

Δημοσ.

Ε πες τι δεν καταλαβες να σου πουμε. Μην λεμε ολο το στορυ! Γενικα εισαι σε αυτη την ομαδα, εχει γινει ενα ατυχημα καπου, σε στελνουν μεσα, εχεις καποιες αναλαμπες μνημης απο οταν γεννηθηκες,εχεις καποιες υπερφυσικες δυνατοτητες, υπαρχει μια συνομοσια με κατι πειραματα για να φτιαξουν μαλλον τον υπερτατο στρατιωτη/στρατο και τελικα η μανα σου ειναι το lead πειραματοζωο. Α και σε κυνηγαει συνεχεια αν και σε σωζει σε κατι φασεις

(καλα μιλαμε για τρομερη περιγραφη lol)

Δημοσ.

xaxaxa!ρε γμτ δεν εχω καταλαβει τι ρολο ακριβως βαραει αυτος ο Φετελ!!

εχει παρει στρατο μαζι του για καποιο λογο.δεν μας λεει γιατι υπαρχουν οι αναλαμπες,απο που προκληθηκαν κ.λ.π.!

και το κοριτσακι γτ μανουριαζεται μαζι μου?

Δημοσ.

πάντος αν το παίζεις στις 3 το βραδυ και βλέπεις το κοριτσάκι την ώρα που κατεβαίνεις τις σκάλες μαμώ την τύχη μου είχα χεστεί πάνω μου :P το xpantion λέει πολλά πάντως ;)

Δημοσ.
εχεις καποιες υπερφυσικες δυνατοτητες

Lol, αυτό από που προκύπτει; Απ' το bullet time effect; :-D

Δεν έχω παίξει ακόμα το expansion, αλλά έχω ακούσει ότι ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε το FEAR. Ελπίζω να ισχύει, γιατί σου αφήνει πολλά ερωτήματα το τέλος.

Δημοσ.
πάντος αν το παίζεις στις 3 το βραδυ και βλέπεις το κοριτσάκι την ώρα που κατεβαίνεις τις σκάλες μαμώ την τύχη μου είχα χεστεί πάνω μου :P το xpantion λέει πολλά πάντως ;)

Ευτυχώς για μένα όταν είδα το κοριτσάκι στο σημείο που λες ήταν σχετικά νωρίς,περίπου 12:00(με κλειστά φώτα ε ?).Τρόμαξα όμως αρκετά.Οι αλήτες που φτιάξαν το παιχνίδι επίτηδες κάνανε τον χαρακτήρα να κατεβαίνει με τέτοιο τρόπο(εννοώ που κάνει στροφή 180 μοιρών)για να χεστείς πάνω σου.:mad::lol:

Δημοσ.

Ειναι λιγακι τρομακτικο οντως!! Χεχε

Οσο αφορα το κοριτσακι ειναι η μανα σου ουσιαστικα! (Δεν νομιζω να κανω λαθος) Οσο αφορα το υπερφυσικο, απλα λεει καπου οτι τα reflex σου ειναι out of the charts. Εξ ου και το bullet time. Τωρα ο Φετελ, αν τα θυμαμαι καλα, ειναι κατι σαν αυτος που μπορουσε να ελεγχει τηλεπαθητικα τον στρατο, αλλα και ελεγχονταν απο την μανα! Απλα πραγματα! χιχι και ναι to expansion μια χαρα ηταν. Αντε να δουμε και την συνεχεια!

Δημοσ.

χχαχαχ!τοσο απλο σεναριο δηλ?τρελλαθηκαν οι σχιστοματηδες ρε γμτ και φτιαξαν τετοιο παιχνιδι?

παντως οσον αφορα το κοριτσακι θυμαμαι ουκ ολιγες στιγμες που εχω χ..στει πανω μου..και καλα ο φακος..η ανασα του που στο σκοταδι γινοταν πιο γρηγορη??

πρεπει να ομολογησω οτι το παιζα παντα απογευμα με κλειστα φωτα και πατζιουρια(και μερικες φορες βραδυ) αλλα παντα με ενα φιλαρακι μαζι! ελεοςςςς???

εχω την εντυπωση παντως οτι το κοριτσακι ειναι αλλο και η μανα αλλη...

Δημοσ.

Καλά το επικό ήταν στην αρχή αρχή.Όταν το είχα εγκαταστήσει και ήμουν με έναν φίλο μου εδώ στο σπίτι.Ε και αρχίζω λοιπόν new game(1η φορά έπαιζα,μου το είχε προτείνει ο φίλος και μάλιστα μου είχε πει πώς όταν το παίζεις ψιλοκλάνεις....).Και σε ένα σημείο που προχωράς και σου βγαίνει αυτός ο βλάκας που ψάχνεις(μου διαφεύγει το όνομα τώρα) και σε χτυπάει με ένα ξύλο αν θυμάστε.Ε προχωρούσα προς το σημείο αυτό λοιπόν και ανυποψίαστος παρατηρούσα τα γραφικά του παιχνιδιού κλπ και ο φίλος μου που το είχε ήδη τερματίσει ήξερε πάνω κάτω τα σημεία που τρομάζεις και δεν είπε τίποτα(αλήτης κι αυτός) και όταν πετάχτηκε ο άλλος και με χτύπησε εκτινάχτηκα προς τα πίσω μαζί με την καρέκλα φωνάζοντας ''Αααααααααα'' και μετά άρχισα να βρίζω τον άλλον ο οποίος είχε ξεκαρδιστεί.Πολύ γέλιο.Στο σημείο που βλέπεις το κοριτσάκι στη σκάλα ήμουν μόνος και δεν φώναξα αλλά μου κουνήθηκε το δεξί χέρι μαζί με το ποντίκι(είναι αντανακλαστικό,όταν παίζω τέτοια παιχνίδια που ξαφνιάζεσαι/τρομάζεις μου συμβαίνει συχνά.

Θα κλείσω το offtopic με κάτι ακόμα μιας και τώρα μου ήρθε μιας και μιλάμε για F.E.A.R. Την ίδια μέρα που έγινε αυτό που τρόμαξα(που έπαιζα για πρώτη φορά)με το που αρχίζει το παιχνίδι βλέπεις κάποιους απ' την ομάδα σου να μιλάνε.Και το πρώτο που είπα στον φίλο μου ήταν : "Πολύ καλοσχεδιασμένη αυτή η καράφλα ρε συ !!"(αναφερόμουν σε έναν καράφλα από την ομάδα σου) και ο φίλος μου,λέει : "Κι εγώ όταν έπαιξα για πρώτη φορά F.E.A.R. αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα.." :lol:

Δημοσ.

αχαχαχαχαχα!ρε slipknot εισαι ολα τα λεφτα!!

αυτο το ααααααααα το χω κανει 2-3 φορες με το κοριτσακι!

μα και ο αλλος ο φιλος σου ο αλητης να μην πει τπτ?

εσυ κουνας το χερι και γω παταω esc μεχρι να ηρεμησω!

θα τελειωσω και το εξπανσιον και θα περιμενω για το 2(που εχω ακουσει οτι θα βγει με αλο ονομα)

παντως το ονομα πολυ πιασαρικο ρε παιδες....

Δημοσ.

Ναι επίτηδες δεν είπε τίποτα και γέλαγε κρυφά.Μετά ομολόγησε ότι λίγο ακόμη και θα ξέσπαγε σε γέλια,δεν μπορούσε να κρατηθεί,αλλά ήρθα εγώ με το ''ααααα'' και τον πρόλαβα. :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Εκεί με την σκάλα δεν είναι πρόβλημα. Εκεί που είσαι σκυφτός σε ένα στενό σημείο και την βλέπεις μπροστά σου και κάνει αυτό το περίεργο περπάτημα σαν πίθηκος / κάβουρας καταπάνω σου είναι το μπρρρ....

Για το σενάριο:

http://en.wikipedia.org/wiki/F.e.a.r.#Plot

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...