Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα υπολογιστή όταν ανοίγει ο browser


gus_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω ενα desktop με celeron 1.6, 512 μνήμη και 2 σκληρούς 80GB έκαστος που τον χρησιμοποιώ μόνο για κατεβαστήρι. Πανω έχει μόνο AVG, comodo και τα κατεβαστήρια (σε win2000).

Πριν 3 βδομάδες επειδή βαριόμουν να ανοίξω άλλον υπολογιστή πήγα να μπω από αυτόν να τσεκάρω αν έχω κανένα mail στο hotmail μου. Ανοίγω τον explorer και εκεί που φορτώνει την σελίδα με τα mail κολλάει. Επανεκκινώ ξαναδοκιμάζω και πάλι τα ίδια. Πάω να κατεβάσω firefox και με το που μπαίνω στην σελίδα με τις εκδόσεις του firefox κολλάω και πάλι. Κατεβάζω από άλλον υπολογιστή το firefox το εγκαθιστώ πάω πάλι στο hotmail και πάλι κολλάει.

Έκανα format και δοκίμασα μετά WIN98, πάλι τα 2000, XP, xubuntu και ubuntu και στους 2 δίσκους και γίνεται το ίδιο πράγμα. Όλα δουλεύουν κανονικά αλλά σε κάποιες σελίδες κολλάω. Ενδεικτικά έχω κολλήσει στα in.gr, sport24.gr, kathimerini.gr, skai.gr, yahoo.com, youtube.com. Επίσης το ίδιο γίνεται και με opera και με maxthon. Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω activeX, εικόνες κλπ αλλά και πάλι κολλάει.

 

Δοκίμασα και μου άνοιξε χωρίς πρόβλημα ένα τεράστιο pdf γεμάτο φωτογραφίες, έπαιξα mame, επεξεργασία εικόνας σε photoshop έκανα και κανένα πρόβλημα. Έχει κανένας καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...