Προς το περιεχόμενο

Βοηθήστε ένα μπαμπά που ψάχνει!!


sotomayor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει μήπως καμιά διεύθυνση να "κατεβάσω" κανά πρόγραμμα εκπαιδευτικό για παιδί δευτέρας δημοτικού? Είχα βρεί κάπου εδώ το "ARHTMOI KAI PRAKSEIS STHN PAIXNIDOXORA" με τον"Ξεφτέρη". Υπάρχει τίποτα άλλο πχ. Γραμματική? Ευχαριστώ εκ των προτέρων μια και είναι το πρώτο μου post!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπενθυμιζω οτι συμφωνα με τους ορους xρήσης του forum απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση link για sites με παράνομα αντίγραφα λογισμικού.

 

Αν εχει καποιος να προτεινει μια freeware εφαρμογη ή καποια που διατιθεται υπο ορους δοκιμαστικης εκδοσης ας το κανει, οτιδηποτε ομως παραπεμπει σε παρανομο λογισμικο θα εχει τις αναλογες κυρωσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ω, να πάρει η ευχή! Έρχεται ο αδερφός μου σήμερα από Θεσ/νίκη και αν έγραφες το μήνυμα πιο νωρίς, θα του έλεγα να φέρει τα CD με τον Πέρη και την Κάτια (από την εποχή που αγόραζα RAM). Έψαχνα καιρό κάπου να τα δώσω. Αν θες, γράψε μου σε προσωπικό μήνυμα στοιχεία, για να επικοινωνήσω με τους δικούς μου να σου τα ταχυδρομήσουν! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου υπάρχει μια σελίδα με εκπαιδευτικό υλικό και δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού-γυμνασίου... Κάτι σαν το jele.gr της Rainbow, μόνο που είναι δωρεάν... Μετά απο κάποιες αναζητήσεις στο γούγλη δεν μπόρεσα να το βρώ, και δεν μου έρχεται με τίποτα και το όνομα...

Ελπιζώ να το θυμηθώ και να το ποστάρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...