Προς το περιεχόμενο

poia tha pernate???

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia exo 160 euro kai thelo na paro karta grafikon poy na ypostirizi directx10

den exo kapoia protimisi se ati i nvidia arki na einai sxetika grigori(timi pros apodosi).

eseis poia tha epilegate???doste kapoia link apo magazia tis elladas gia na mporo na kano paraggeleia.

Δημοσ.
paidia exo 160 euro kai thelo na paro karta grafikon poy na ypostirizi directx10

den exo kapoia protimisi se ati i nvidia arki na einai sxetika grigori(timi pros apodosi).

eseis poia tha epilegate???doste kapoia link apo magazia tis elladas gia na mporo na kano paraggeleia.

ειναι λιγο ποιο ακριβη απο το budget σου αλλα αξιζει....

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1026313

Δημοσ.

την 8800GT!

είναι αρκετά πάνω από το budget σου, αλλά αξίζει όσο δεν φαντάζεσαι..

ακούγεται πως θα είναι η καλύτερη απόδοση/τιμή κάρτα της τελευταίας πενταετίας...

αν πάλι δεν μπορείς να ξεφύγεις καθόλου από το από το budget σου, πάρε μία 1950pro, μην σε τρομάζει που δεν υποστηρίζει dx10, είναι πολύ δυνατή..

αν μπορείς όμως να φτάσεις στα 200ευρά, φυσικά αυτήν που σου λέει ο φίλος από πάνω..

Δημοσ.
την 8800GT!

είναι αρκετά πάνω από το budget σου, αλλά αξίζει όσο δεν φαντάζεσαι..

ακούγεται πως θα είναι η καλύτερη απόδοση/τιμή κάρτα της τελευταίας πενταετίας...

αν πάλι δεν μπορείς να ξεφύγεις καθόλου από το από το budget σου, πάρε μία 1950pro, μην σε τρομάζει που δεν υποστηρίζει dx10, είναι πολύ δυνατή..

αν μπορείς όμως να φτάσεις στα 200ευρά, φυσικά αυτήν που σου λέει ο φίλος από πάνω..

συμφωνω και με το παραπανω για την 8800gt και εγω αυτην θα χτυπησω τωρα ;)

αλλα δεν την πρωτεινα γιατι θα βγαινει στα 240-250 ευρω αν δεν κανω λαθως

Δημοσ.

230 στο πλαίσιο με υλοποιήσεις twintech,Sparkle, και Xfx μέχρι στιγμής...

εγώ είμαι στην τσίτα να πουλήσω την GTS για να την πάρω....

Δημοσ.
230 στο πλαίσιο με υλοποιήσεις twintech,Sparkle, και Xfx μέχρι στιγμής...

εγώ είμαι στην τσίτα να πουλήσω την GTS για να την πάρω....

δεν νομιζω να αξιζει να το κανεις εκτως και αν την πουλησεις στο κοστος της 8800gt .εγω εχω την 7950gt και πιστευω να εχουν αρκετη διαφορα ε??

Δημοσ.

ναι τεράστια... εσύ αλλαξέ την χωρίς δεύτερη σκέψη..

όχι ότι έιναι κακή η κάρτα σου, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες υποτίθεται ότι η 8800GT πλησιάζει επικίνδυνα τις επειδόσεις της GTX!!!

άμα δεν βαριέσαι, ρίξε μια ματιά στο thread με τις επιδόσεις της... ;) (8800GT)

έλεγα αν την πουλήσω κάνα 200ευρο και βάλω άλλα 30...

αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω... :P

Δημοσ.
ναι τεράστια... εσύ αλλαξέ την χωρίς δεύτερη σκέψη..

όχι ότι έιναι κακή η κάρτα σου, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες υποτίθεται ότι η 8800GT πλησιάζει επικίνδυνα τις επειδόσεις της GTX!!!

άμα δεν βαριέσαι, ρίξε μια ματιά στο thread με τις επιδόσεις της... ;) (8800GT)

έλεγα αν την πουλήσω κάνα 200ευρο και βάλω άλλα 30...

αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω... :P

ποια εχεις την 320 η 640?το εχω διαβασει το thread για την 8800gt....)

orea einai ala distixos den mporo na uparbo ta 160 euro oso kai na sas fenete para3eno mias kai ta oikonomika moy einai pliros stena

τοτε παρε μια 1950pro και ασε το dx10.εξαλου δεν θα το χρησιμοποιησεις το dx10 :X

υπερτιμημενη...

Δημοσ.

Για να καταλαβεις για πιο λογο ολοι σου προτεινουμε 8800gt:

με 60 ευρω πανω απο το budget σου παιρνεις την διπλασια++ αποδοση.

Οποτε απλα περιμενε κανενα μηνα να τα μαζεψεις...

Για πες λιγο ομως και το συστημα σου.

Δημοσ.

amd 4200, 1gbram, 21' othoni sony,kai diafora ala periferiaka.

dustixos pira tin 8600gts tin albatros mias kai eixa mini xoris karta grafikon kai eprepe na paro mia gia na exo ton upologisti se litourgia.

Δημοσ.

Sygnwmh afoy hsoyn apofasismenos ti tha pareis ti rwtas, ti karta na pareis. Edw olos o kosmos soy elege kai swsta na pareis thn 8800 gt me 60 eyrw poio panw, poy kolaei to dystixos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...