Προς το περιεχόμενο

πΟΤΕ-Φερέσυχνο-ADSL???

gpetro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pera apo ola auta o pio grigoros tropos gia na se katevasoun apo pcm ine na zitiseis isdn ektos an exeis kana Potetzi bisma na se katevasei.an tora den iparxei katharo kalodio stin polikatoikia ekei fuck it up

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

θα ηθελα να βρισω αρκετους απο εσας που το παιζεται εξυπνοι.καποιος ανεφερε για 6000 που φευγουν αλλα δεν γνωριζει οτι οι 5000 γυρνανε πισω και παρακαλανε για γρηγορη επανασυνδεση.Οτι πολλοι εχουν παει στα δικαστηρια για ατασταλειες παροχων.Κανενας σας δεν αναρωτηθηκε γιατι μια πολυκατοικια εχει φερεσυχνα.Μηπως γιατι ο εργολαβος εφερε καλωδιο μικροτερο απο τα διαμερισματα που εκανε??αντε να μαθετε πρωτα και μετα να κραζετε.

Δημοσ.
θα ηθελα να βρισω αρκετους απο εσας που το παιζεται εξυπνοι.καποιος ανεφερε για 6000 που φευγουν αλλα δεν γνωριζει οτι οι 5000 γυρνανε πισω και παρακαλανε για γρηγορη επανασυνδεση.Οτι πολλοι εχουν παει στα δικαστηρια για ατασταλειες παροχων.Κανενας σας δεν αναρωτηθηκε γιατι μια πολυκατοικια εχει φερεσυχνα.Μηπως γιατι ο εργολαβος εφερε καλωδιο μικροτερο απο τα διαμερισματα που εκανε??αντε να μαθετε πρωτα και μετα να κραζετε.

επειδη μαλλον του οτε πρεπει να εισαι εσυ να σου πω και εγω ενα δυο πραγματα.α.καποιοι εχουν πει θα βαλω πχ βιβοντι.αν δεν μου κατσει η βιβοντι 8α παω τελλας.αν δεν κατσει κανενας σωστα μονο τοτε 8α παω στον οτε.β.δεν γυρνανε οι 5000 πισω διοτι πχ h forthnet δεν 8α ειχε τοσους χιλιαδες πελατες.β.ξεχασες οτι παρα πολυ πελατες που δεν παιζουν δεν παιζουν επειδη φταιει ο οτε.εχω ανοιξει κειμενο για τον οτε .β.αν ο οτε δεν εφταιγε δεν θα ετρωγε προστιμο απο τιν ΕΕΤΤ.β.πος γινεται μια βλαβη να φταιει ο οτε και να πρεπει να δηλω8ει βλαβη 10 φορες για να το φτιαξουν.ξερεις ποσα συνδυαστικα ραντεψβου εχω παει με τα ζω... του οτε για να μου πουν στο τελος οτι το εφτιαξαν αυτοι.οσο για τα φερεσυχνα η δικαιολογια αυτη δεν πιανει και 8α στο εξηγησω πολυ απλα.το κλαωδιο μεσα στιν πολυκατοικια συνη8ως το φερνει ο οτε.β.τα περισοτερα φερεσυχνα ειναι μεσα στα καφαο οπως και στις ξυλινες κολωνες πριν φτασει στον πελατη που αυτο σημαινει οτι απλα ο οτε δεν εχει alla last mile καλωδια ή δεν εχει αλλα καλωδια πιο πριν.και πλεον οι εργολαβοι ειναι υποχρεωμενοι να φερνουν 2-3 καλωδια για κα8ε διαμερισμα.αλλα ο οτε εν ετος 2008 παιζει ακομα με box τα οποια ειναι και full μονομενα.οσο για αυτους που εχουν παει στα δικαστηρια εκει το ευχαριστιεμε πολυ για ενα λογο.εφοσον ο isp εχει κανει ολους τους ελεγχους ο οτε 8α την πληρωσει ειδικα στις περιπτωσεις που η βλαβη εχει δηλωθει 10 φορες και λυνεται με την 11 απο τον οτε που 8α κανει αλλαγη το καλωδιο.αλλα παραδεχομε του οτετζηδες,ειναι οι μονοι που μπορουν να τσεκαρουν την ποιοτητα του καλωδιου με το αυτι τους.αυτο 8α πει βιονικο αυτι.ειναι και αυτι και analyzer MAZI.KRIMA pou o ka8e isp πληρωνει τοσα λεφτα για analyzer και δεν παιρνουν εναν οτετζη να κανει την δουλεια αυτη αυτοματα.

Δημοσ.
το κλαωδιο μεσα στιν πολυκατοικια συνη8ως το φερνει ο οτε....αλλα παραδεχομε του οτετζηδες,ειναι οι μονοι που μπορουν να τσεκαρουν την ποιοτητα του καλωδιου με το αυτι τους.αυτο 8α πει βιονικο αυτι.ειναι και αυτι και analyzer MAZI.KRIMA pou o ka8e isp πληρωνει τοσα λεφτα για analyzer και δεν παιρνουν εναν οτετζη να κανει την δουλεια αυτη αυτοματα.

Καταρχήν καλή χρονιά. Ο μετατροπέας greeklish που έβαλες δεν δουλεύει κ πολύ καλά.

Το καλώδιο μέσα στην πολυκατοικία δεν το φέρνει ο ΟΤΕ. Οι οτετζίδες ελέγχουν το καλώδιο από τον κατανεμητή με μετρήσεις. Από όσο ξέρω όμως όταν δίνουν βρόχο σε πάροχο δίνουν ένα ζευγάρι που μπορεί να περάσει φωνή και όχι κατά ανάγκη 24Mbps. Ξέρεις κάτι διαφορετικό;

Δημοσ.

καλη χρονια.δεν εβαλα μετατροπεα μανυαλλυ ειναι.σωστα δινουν ενα ζευγαρι που μπορει να περασει φωνη.οταν ομως εγω στο box του οτε βλεπω και τα φερεσυχνα η τα βλεπω στο καφαο τι σημαινει.οτι απλα δεν εχουν φερει αλλα ζευγαρια μεχρι εκει οποτε για να μην χριαστει να πεσει σκαψιμο πεφτει φερεσυχνο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πριν 3 μήνες έβαλα καινούρια γραμμή με σκοπό κυρίως να βάλω αργότερα Internet adsl. Στις 19/2 έκανα αίτηση στην forthnet και χθες με ειδοποίησαν ότι θα πρέπει να κάνω αίτηση για αναβάθμηση γραμμής γιατί έχει φερεσυχνη και πρέπει να βγω από τo PCM.:fear:

Τώρα θα πρέπει να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ. Με όσους έχω μιλήσει μου λένε θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι ο χρόνος αναμονής άγνωστος.

Η πλάκα είναι ότι όταν έκανα την αίτηση είχα πει ότι θέλω να βάλω ADSL :shifty:

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΗΣΩ :mad::mad:

Έχετε καμια πιο φριέσκια ιδέα για το τι πρέπει να κάνω για να κινηθούν πιο γρήγορα τα πράγματα

Δημοσ.
Μάθε πρώτα να μιλάς χωρίς να βρίζεις και το ξανασυζητάμε

Kifina,μηπως εισαι Π-ΟΤΕδιαιτος?.Τα Ελληνικα μας δοξα τω Θεω,ειναι πολυ καλα.Που ειδες εσυ τις βρισιες?.ΕΛΕΟΣ..ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ.

Δημοσ.
.Μηπως γιατι ο εργολαβος εφερε καλωδιο μικροτερο απο τα διαμερισματα που εκανε??αντε να μαθετε πρωτα και μετα να κραζετε.

Και ο Ποτε τι κανει.Δεν ελεγχει τους εργολαβους?.

Δημοσ.
Πριν 3 μήνες έβαλα καινούρια γραμμή με σκοπό κυρίως να βάλω αργότερα Internet adsl. Στις 19/2 έκανα αίτηση στην forthnet και χθες με ειδοποίησαν ότι θα πρέπει να κάνω αίτηση για αναβάθμηση γραμμής γιατί έχει φερεσυχνη και πρέπει να βγω από τo PCM.:fear:

Τώρα θα πρέπει να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ. Με όσους έχω μιλήσει μου λένε θα δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι ο χρόνος αναμονής άγνωστος.

Η πλάκα είναι ότι όταν έκανα την αίτηση είχα πει ότι θέλω να βάλω ADSL :shifty:

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΡΗΣΩ :mad::mad:

Έχετε καμια πιο φριέσκια ιδέα για το τι πρέπει να κάνω για να κινηθούν πιο γρήγορα τα πράγματα

καλως ηρθες στο φορουμ.επειδη ειπες εσυ οτι 8Α βαλεις adsl λες ο οτε να εβλεπε που 8α σε εβαζε???οι λυσεις ειναι.

α.βυσμα οτε να σε βγαλει απο εκει

β.ζητας isdn σε βαζουν σε κανονικη γραμμη και μετα βαζεις 2play και ξαναγινεται η γραμμη pstn.οχι δεν 8α σε ξαναβαλουν σε φερεσυχνο

Δημοσ.
Kifina,μηπως εισαι Π-ΟΤΕδιαιτος?.Τα Ελληνικα μας δοξα τω Θεω,ειναι πολυ καλα.Που ειδες εσυ τις βρισιες?.ΕΛΕΟΣ..ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ.

Μετά από 4 μήνες θυμήθηκες να πεις την εξυπνάδα σου;

Δημοσ.

ενω εσυ την ειπες αμεσως εισαι καλυτερος !που ακριβως ειναι η βρισια στο αρχικο post???

για πες μας να μαθουμε κ μεις ελληνικα οι αδαεις

Δημοσ.
καλως ηρθες στο φορουμ.επειδη ειπες εσυ οτι 8Α βαλεις adsl λες ο οτε να εβλεπε που 8α σε εβαζε???οι λυσεις ειναι.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Που να φανταστώ ότι υπάρχουν και PCM και φερέσυχνα, εγώ μόνο φερέγγυα ξέρω:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...