Προς το περιεχόμενο

Hellgate: London


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην ξεχνάτε τους νεκρούς, αλλά πολεμήστε για να επιβιώσετε! Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) και η NAMCO BANDAI Games America Inc. ανακοίνωσαν σήμερα ότι το Hellgate™: London, ο πρώτος τίτλος από την Flagship Studios και ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια PC για φέτος, είναι πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα της Β. Αμερικής και της Ευρώπης1. Συνδυάζοντας το βάθος με το εθιστικό gameplay των παραδοσιακών role-playing games και την εκρηκτική δράση των first person shooters, το πολυαναμενόμενο action RPG από τους δημιουργούς της παγκόσμιας blockbuster σειράς, Diablo, έρχετε για να κρατήσει τους gamers καθηλωμένους για πολύ καιρό.

 

“Σήμερα είναι μια μέρα ορόσημο για τα Flagship Studios,” είπε ο Bill Roper, Γ.Δ. του Flagship Studios. “Η μεγαλύτερη συγκίνηση για ένα παραγωγό είναι να δεί το παιχνίδι του στα χέρια των παικτών. Βάλαμε τα δυνατά μας για να κάνουμε το Hellgate: London μια τεράστια gaming εμπειρία, και τώρα είμαστε έτοιμοι να να μοιραστούμε ό,τι ήταν για εμάς τα πάντα για τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια της ζωής μας.”

 

Βρισκόμαστε στο έτος 2038 και το Λονδίνο έχει καταστραφεί από την επέλαση των δαιμόνων. Οι παίκτες καλούνται να σώσουν την κάποτε μεγάλη αυτή πόλη δημιουργώντας έναν ήρωα επιλέγοντας μεταξύ έξι φυλών με διαφορετικά χαρακτηριστικά η κάθε μια. Με περισσότερες από 35 ώρες καθαρού gameplay, το Hellgate: London προσφέρει στους παίκτες ατελείωτο παιχνίδι με δυναμικές αναμετρήσεις και πίστες. Το γερό και ταυτόχρονα ελαστικό skill και spell σύστημα, οι πλήρως εξατομικευμένες εμφανίσεις και μια τεράστια ποικιλία από αντικείμενα εξοπλισμού εξασφαλίζει ότι η εμπειρία για τον κάθε παίκτη θα είναι μοναδική.

 

Καθώς μερικοί μπορεί να προτιμήσουν να σώσουν την ανθρωπότητα από μόνοι τους offline, άλλοι παίκτες θα μπορούν να δόσουν τη δική τους μάχη online*, συμμαχόντας με άλλους επιζώντες σε ένα ασφαλή, client-server περιβάλλον και να παίξουν ολόκληρο το παιχνίδι δωρεάν. Για όσους παίκτες θέλουν να εκτείνουν την Hellgate: London εμπειρία τους, η Flagship προσφέρει μια προαιρετική συνδρομή για $9.99/μήνα μέσω της οποίας θα μπορεί ο κάθε παίκτης να έχει πρόσβαση σε περιοχόμενο όπως quests, character classes, demons, αντικείμενα, κλπ.

 

Το Hellgate: London έχει εκτιμηθεί με 18+ (Violence, Blood and Gore, Mild Language) από την PEGI. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hellgate: London, πηγαίνετε το http://info.ea.com ή την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού www.hellgatelondon.com

 

 

Gameplay:

[gt]26168[/gt]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...