Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το spybot S&D 1.5


Max68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα πρόβλημα με την τελευταία ενημέρωση (31/10/07)του spybot S&D 1.5 και να μου πείτε αν παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και σε άλλους.

Συγκεκριμένα μετά από τον έλεγχο μου εμφάνισε ότι το σύστημα είναι μολυσμένο με τον δούρειο Smitfraud-C και εμφάνιζε το παρακάτω κλειδί μητρώου HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\.

Κάνοντας το λάθος να το αφαιρέσω την επόμενη ημέρα ο υπολογιστής φερόταν πολύ περίεργα, δηλαδή δεν έκανε αναβάθμιση προγραμμάτων, δεν άνοιγε προγράμματα και φαινόταν ότι πολλά προγράμματα απεγκαταστάθηκαν.

Ευτυχώς το πρόβλημά μου μέχρι στιγμής μετά από μία επαναφορά φαίνεται να λύθηκε. Κάνοντας μία νέα αναβάθμιση του spybot S&D διαπίστωσα ότι ξαναδώσανε αναβάθμιση των δούρειων την επόμενη ήμερα (1/11/07) και πίστεψα ότι το πρόβλημα θα λυθεί, αλλά δυστυχώς και μετά την αναβάθμιση το συγκεκριμένο κλειδί αναγνωρίζεται σαν δούρειος.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζουν και οι 2 υπολογιστές στην εργασία μου και αναφέρουν τον ίδιο δούρειο (πιθανά είναι False positive) και εκπλήσσομαι που κανένας δεν ανάφερε παρόμοιο πρόβλημα.

Βλέπω στο φόρουμ του Spybot κάποιοι να το αναφέρουν.

http://forums.spybot.info/showthread.php?t=19695

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...