Προς το περιεχόμενο

αγορά laptop μεταξύ των toshiba, HP και ACER!

odimido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά!

Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ των :

1. Toshiba Satellite a210-183 ή a200-1m8.

2. Acer 5720 ή 5920.

3. ή κάποιον HP μέχρι 1000 ? που να έχει όμως 2 γίγα Ram.

Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, τον θέλω για photoshop, επεξεργασία βίντεο (ulead video studio 7), και ηχογράφηση μουσικής με το cubase (θα αγοράσω παράλληλα μία κάρτα ήχου usb ειδικά για αυτό τον σκοπό).

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας!:-)

Δημοσ.

Εχω ηδη φιλε μου το a200-1m8 και παροτι εχει Βιστα πεταει και μπουταρει πολυ γρηγορα, αν αφαιρεσεις καποιες υπηρεσιες που δεν χρειαζονται ειναι μια χαρα. Μαλιστα η εταιρεια εχει εκδοσει αναβαθμισεις και λεω να αναβαθμισω τους 'οδηγους' της καρτας γραφικων συντομα..

Δημοσ.

Αν ειναι να δωσεις πανω απο 1000 ευρω να δεις laptop με 17" οθονη αν βεβαια δεν σε ενδιαφερει η φορητοτητα.Οσο αναφορα το toshiba a200-1m8 δεν ξερω αλλα για το 1m4 που εχω σιγουρα θα σου πω οτι αξιζε μεχρι και το τελευταιο ευρω που εδωσα και ας εχουν αλλα φορητα καλυτερα χαρακτηριστικα στην ιδια τιμη που το ειχα αγορασει.Για Acer δεν θα εδινα 1000 ευρω και πανω αλλα θα επερνα ενα οικονομικο φορητο υπολογιστη με 500 ευρω και κατω . Επισης μπορεις να δεις και τα φορητα της Alienware και της Dell οπου εκει μπορεις να βαλεις οτι θελεις στον φορητο υπολογιστη .

Δημοσ.

Θα δω ουσιαστική διαφορά για τις δουλειές που τον θέλω μεταξύ των toshiba a200-1m8 και a210-183 ? Ρωτάω γιατί η διαφορά στην τιμή τους είναι αρκετή!

Δημοσ.

Ειναι καλυτερο για να παρεις ενα φορητο με επεξεργαστη intel core 2 duo αρα αφου δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια δεν χρειαζεται να βλεπεις το 1m8 γιατι εχει καλη καρτα γραφικων. Θελεις να αγορασεις φορητο υπολογιστη της Toshiba οποσδηποτε ;Επισης ποιο ειναι το οικονομικο οριο;

Δημοσ.

Το οικονομικό όριο είναι τα 1000-1100? αλλά δεν θέλω να δώσω παραπάνω χρήματα για κάτι που δεν θα μου είναι χρήσιμο!

Τι άλλη μάρκα - μοντέλο προτείνεις?

Βασικό για μένα επίσης είναι να έχει 2 γίγα ραμ!

Δημοσ.
Καμιά άλλη γνώμη - βοήθεια ?

Επειδή και εγώ βρίσκομαι στην ίδια διαδικασία ψαξίματος θα σου πρότεινα μία λύση της HP, το μοντέλο 6720s με:

cpu core 2 duo T5470 ( 2MB L2, 1,60Ghz, 800FSB )

chipset Intel 965GM

γραφικά Intel GMA x3100

μνήμη 1024

δίσκο 120 Gb SATA

την είδα στο πλαίσιο σe φοβερή τιμή 699Ε http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=995517

όσο για τη επιπλέον μνήμη, μη κολλάς σε αυτο. Προσθέτεις άλλα 1024 με 25 μόλις Ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...