Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DIMITRISG

crashαρει ο firefox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μολις παω να δω ενα flash video crashαρει o firefox, και με konqueror τα ιδια δεν το παιζει

εχω αυτο το μυνημα

Flash Player: Warning: environment variable G_FILENAME_ENCODING is set and is not UTF-8

Error, do this: mount -t proc none /proc

/usr/lib/firefox-2.0.0.8/run-mozilla.sh: line 131: 12317 Erreur de segmentation "$prog" ${1+"[email protected]"}

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
crashαρει ο firefox

Ναι είναι για τον π*ο από σταθερότητα!

 

Flash Player: Warning: environment variable G_FILENAME_ENCODING is set and is not UTF-8

Error, do this: mount -t proc none /proc

 

Δοκίμασε να κάνεις αυτά για τα οποία διαμαρτύρεται:

 

- Να ορίσεις την μεταβλητή G_FILENAME_ENCODING και τις σχετικές locales σε UTF-8, βάζοντας π.χ. στο /etc/profile

>export LANG=en_US.UTF-8
export LC_CTYPE=el_GR.utf8
export G_FILENAME_ENCODING=UTF-8

 

- Να κάνεις mount το PROC filesystem (είναι δυνατόν να μην είναι mounted by default;!)

 

># mount -t proc none /proc

και στο

/etc/fstab σου να υπάρχει η γραμμή:

 

>proc                    /proc           proc            defaults        0 0

 

ΥΣ. Κάνε log out και log in μετά τις αλλαγές.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρωτο δεν ξερω πως να το κανω

πρεπει να τα βαλω σε καποιο αρχείο στο /etc/profile ?

 

το proc ειναι mounted

 

sto fstab εχει αυτο

none /proc proc defaults 0 0

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
πρεπει να τα βαλω σε καποιο αρχείο στο /etc/profile ?

Το /etc/profile δεν είναι αρχείο στο δικό σου σύστημα;

 

Πάντως δεν πρέπει να είναι o λόγος crashaρίσματος το warning, αλλά το error. Το οποίο δε μπορώ να καταλάβω, εφόσον είναι mounted το /proc :fear:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το /etc/profile δεν το εχει μαλλον σε μενα ή μηπως το εχει αλλου

 

ο konqueror οταν παω να δω flash video βγαζει αυτα

 

[[email protected] ~]$ konqueror

ASSERT: "!icon.isEmpty()" in konq_pixmapprovider.cc (81)

konqueror: WARNING: Couldn't read VmSize from /proc/*/statm.

ASSERT: "!icon.isEmpty()" in konq_pixmapprovider.cc (81)

kdecore (KAction): WARNING: KActionCollection::KActionCollection( QObject *parent, const char *name, KInstance *instance )

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8

Major opcode: 56

Minor opcode: 0

Resource id: 0x0

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8

Major opcode: 56

Minor opcode: 0

Resource id: 0x0

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8

Major opcode: 56

Minor opcode: 0

Resource id: 0x0

Flash Player: Warning: environment variable G_FILENAME_ENCODING is set and is not UTF-8

 

(process:14127): Gtk-CRITICAL **: gtk_clipboard_get_for_display: assertion `display != NULL' failed

Adobe FlashPlayer: gtk_clipboard_get(GDK_SELECTION_PRIMARY); failed. Trying to call gtk_init(0,0);

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8

Major opcode: 56

Minor opcode: 0

Resource id: 0x0

Flash Player: Warning: environment variable G_FILENAME_ENCODING is set and is not UTF-8

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8

Major opcode: 56

Minor opcode: 0

Resource id: 0x0

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8

Major opcode: 56

Minor opcode: 0

Resource id: 0x0

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8

Major opcode: 56

Minor opcode: 0

Resource id: 0x0

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8

Major opcode: 56

Minor opcode: 0

Resource id: 0x0

X Error: BadMatch (invalid parameter attributes) 8

Major opcode: 56

Minor opcode: 0

Resource id: 0x0

Error, do this: mount -t proc none /proc

KCrash: Application 'nspluginviewer' crashing...

 

 

 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη εχω μια σελιδα και εχω τον server συνδεδεμενο ειχα βαλει επιπεδο ασφαλειας 4

και το εβαλα στο 3 και δεν κρασαρει . Ο ηχος δεν ξερω μαλλον αν κανω επανεκκινηση θα ερθει

ευχαριστω nske (κατι φορες σου ειμαστε οντως υποχρεοι εδω :-) )

 

κανω reboot και λεω αν ειναι οκ

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι οκ! ωραιος ειμαι δημιούργησα το προβλημα μονος μου!

ευχαριστω nske

 

μπορω να σε ρωτησω με τι ασχολεισαι ; εργαζεσαι καπου που εχει να κανει με linux ?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α έτσι εξηγείται ότι δεν είχε πρόσβαση στο /proc (δε το άφηνε το σετ ρυθμίσεων του MSEC).

 

μπορω να σε ρωτησω με τι ασχολεισαι ; εργαζεσαι καπου που εχει να κανει με linux ?

Όχι τίποτα τέτοιο, σπουδάζω πολιτικές επιστήμες.

 

[Edit:]Ένας πίνακας που αναφέρει τι περιλαμβάνει κάθε σετ ρυθμίσεων του Msec:

http://club.mandriva.com/xwiki/bin/KB/SecureSmsec

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Α έτσι εξηγείται ότι δεν είχε πρόσβαση στο /proc (δε το άφηνε το σετ ρυθμίσεων του MSEC).

 

 

Όχι τίποτα τέτοιο, σπουδάζω πολιτικές επιστήμες.

 

[Edit:]Ένας πίνακας που αναφέρει τι περιλαμβάνει κάθε σετ ρυθμίσεων του Msec:

http://club.mandriva.com/xwiki/bin/KB/SecureSmsec

 

Αυτό είναι , ο καλός πολιτικός ξέρει απο Linux. Ελπίζω να βάλεις open source στο δημόσιο όταν θα είσαι υπουργός ή πρωθυπουργός :-)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα ο firefox σε Ubuntu 7.10 (i386) + flash είναι σταθερός στο 99.9% των περιπτώσεων. 1-2 φορές μου έχει κρασάρει στο youtube, χωρίς βέβαια να μου "ρίξει" το σύστημα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαι μένα σπάνια μου έχει κρασάρει ο firefox.Πάνε οι εποχές του edgy που ο firefox κράσαρε σαν τρελός.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...