Προς το περιεχόμενο

ASUS WiFi-AP Solo πρόβλημα στο ASUS P5K Deluxe/WiFi-AP...


kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μεγαλο προβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα της ASUS και ισως και με το ιδιο το WiFi. Το προβλημα ειναι οτι εκει που ειμαι κανονικα στο ιντερνετ, ξαφνικα χανεται η συνδεση και πρεπει να κανω disable τον adapter, να τον ξανακανω enable και τοτε με ξαναβαζει στο ιντερνετ. Στην ουσια δεν χανει επαφη με το ιντερνετ, αλλα με το router μου το ασυρματο. Εχω βαλει κανονικα manually την ΙΡ και τα DNS κτλ οποτε δεν παιζει να ειναι καποιο conflict.

 

Το ΚΟΥΛΟ ομως που παρατηρησα τις τελευταιες μερες ειναι οτι οταν συνδεω πανω καποιον USB σκληρο δισκο, μετα απο λιγο χανεται παλι η συνδεση αλλα δεν μπορω να την επαναφερω με τιποτα! Θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αποσυνδεσω τον σκληρο δισκο αλλιως δεν μου φορτωνει το προγραμμα της ASUS! Για να βρω τι μου φταιει, μου εφαγε καποιες μερες γιατι δεν μου πηγε στο μυαλο οτι θα εφταιγε ο εξωτερικος σκληρος δισκος! Και εναν eSata σκληρο εξωτερικο που εχω, και εκεινος μου κανει κατι κουλα με το συγκεκριμενο motherboard, οταν τον αποσυνδεω κολλαει το PC!

 

Να υπενθυμισω οτι εχω Windows Vista Ultimate με ολα τα τελευταια updates και ολους τους latest drivers. Οι σκληροι δισκοι δουλευουν κανονικα σε αλλα PC, πχ στου αδερφου μου που μοιραζομαστε wirelessly το ιντερνετ δεν του κανει τετοια (με αλλο mobo και με δικo του usb wifi adapter και με αλλη internal IP). Η asus εντομεταξυ δεν βλεπω να βγαζει κανενα update για το προγραμμα, απο τον Φεβρουαριο το ιδιο εχει...

 

Καποιος αλλος που να αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα δοκίμασε να βάλεις ξανά τα wi-fi drivers και αν δεν γίνει τίποτα δοκίμασε την κάρτα του αδελφού σου (είχα και εγώ WiFi-AP Solo από ότι φαίνεται παρέδωσε το πνεύμα κάνω αναζήτηση και δεν βρίσκει τίποτα ούτε σε ap mode δεν δουλεύει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου δουλευει κανονικα, οταν συνδεω τον σκληρο ειναι που δημιουργειται το προβλημα. Αν και πριν απο λιγο καιρο δεν μου το εκανε αυτο. Τους drivers τους εβαλα και τους εβγαλα πολλες φορες μεχρι να βρω τι φταιει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ο σκληρός είναι κοινόχρηστος για όλο το δίκτυο προσπάθησε να ξεκινήσεις τον υπολογιστή με σκληρό ήδη συνδεδεμένο αν δεν είναι κοινόχρηστος δεν ξέρω…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...