Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

PETERANOS

Πρόβλημα με SpeedTouch 585

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενώ κάνω όλες τις ρυθμίσεις δηλαδή:

Select service:Router

VPI/VCI:8.35

Connection Type: PPP over Ethernet (pppoE)

Βάζω το User Name & Password

Στο τέλος (πριν ολοκληρωθεί η ρίθμισει) ο explorer μου ζητάει κάποιους

κωδικούς, τους βάζω αλλά δεν του δέχεται!!!

 

Καμιά ηδέα βρε παιδία?

Ευχαριστώ

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως ζηταει το ονομα χρηστη και τον κωδικο προσβασης που ειχες βαλει οταν εκανες το set up του router.Αν δεν τους δεχεται εχεις κανει καποιο λαθος στην πληκτρολογηση εκτος και αν εχεις καποιο παλιο firmware και σε συνδιασμο με τον internet explorer 7 .Υπηρχε καποιο προβλημα με τον συγκεκριμενο explorer και το firmware του speetouch 585 v6 , απλα θα κανεις μια αναβαθμιση του firmware της συσκευης και λογικα θα μπαινει στο interface κανονικα.Αλλιως μπορεις να δοκιμασεις και με firefox , safari, opera κτλπ.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν θυμάμαι καλά οι αρχικοί κωδικοί είναι admin στο udername και admin στο password. θα είναι μάλλον χαζή ερώτηση αλλά λέω να την κάνω, αυτούς τους δοκίμασες?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Ενώ κάνω όλες τις ρυθμίσεις δηλαδή:

Select service:Router

VPI/VCI:8.35

Connection Type: PPP over Ethernet (pppoE)

Βάζω το User Name & Password

Στο τέλος (πριν ολοκληρωθεί η ρίθμισει) ο explorer μου ζητάει κάποιους

κωδικούς, τους βάζω αλλά δεν του δέχεται!!!

 

Καμιά ηδέα βρε παιδία?

Ευχαριστώ

 

Aν δεν εχεις ορισει εσυ τοτε ειναι

 

USERNAME:Administrator

PASSWORD: κενο

 

To Administrator με Α κεφαλαιο

Καλο ειναι βεβαια να ορισεις και password

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα,ειχα αυτο το πολυ καλο modem-router [απο αποψεως ανοχων] και με τον οτε που ειχα μιλησει,μου ειχε πει να βαλω Connection Type: PPP over Ethernet (pppoΑ)και οχι Connection Type: PPP over Ethernet (pppoE),αν εχεις Internet Explorer 7 δεν μπαινει,δοκιμασε με Mozilla Firefox που μπαινει ,αν δεν μπορεις πεσ'μου να σου γραψω τις οδηγιες για να μπαινεις με τον ΙΕ7,αλλα ειναι φασαρια,και χασιμο χρονου,οπως γραφουν και πιο πανω ακολουθησε τις οδηγιες.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για ενδιαφέρον καταρχάς!

Έχω δοκιμάσει να βάλω:

USERNAME: Administrator

PASSWORD: κενό

Και δεν το δέχεται.

Δοκιμασα και PPP over Ethernet (pppoΑ) και PPP over Ethernet (pppoE).

Δοκίμασα και με Mozilla FireFox τίποτε.

Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι εάν είχα ορίσει δικούς μου κωδικούς, εάν έχει γίνει αυτό και δεν τους θυμάμαι υπάρχει λύσει η πρέπει να αγοράσω καινούριο modem?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο πισω εχει ενα κουμπακι που γραφει reset.

Με ενα συνδετηρα η κατι αναλογο κρατησε το πατημενο για

περιπου 30 δευτερολεπτα και θα γινει ολικο reset.

 

Δοκιμασε και πες.

 

Θα πρεπει να ξαναπερασεις τις ρυθμισεις ομως.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έκανα και Reset πολλές φορές και πάλη μου ζητάει τους κωδικούς!!!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με firefox πας tools/options/privacy/clear now.

Να ειναι τσεκαρισμενο το "ask me before...."

Διαλεγεις τι θελεις και τα σβηνεις.

 

Με I.E. δε θυμαμαι.

 

Θα σβυστουν και οτι αλλοι κωδικοι εχεις σωσει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είμαι και λίγο άσχετος,

Στο μενού του speedtouch θα τα βρώ αυτά?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον firefox.

Eπανω ψηλα γραφει

 

file edit view bookmarks tools help

 

Εσυ θα πας στα tools

 

<a href=11un8.th.png' alt='11un8.th.png'>

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

OK ευχαριστώ, το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα το ξανά συνδέσω και θα δοκιμάσω όπως λες.

Ελπίζω να γίνει με αυτόν τον τρόπω!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
αν θυμάμαι καλά οι αρχικοί κωδικοί είναι admin στο udername και admin στο password. θα είναι μάλλον χαζή ερώτηση αλλά λέω να την κάνω, αυτούς τους δοκίμασες?

Administrator kai null.sta pio palia den ipirxe kati san default.

 

Καλημερα,ειχα αυτο το πολυ καλο modem-router [απο αποψεως ανοχων] και με τον οτε που ειχα μιλησει,μου ειχε πει να βαλω Connection Type: PPP over Ethernet (pppoΑ)και οχι Connection Type: PPP over Ethernet (pppoE),αν εχεις Internet Explorer 7 δεν μπαινει,δοκιμασε με Mozilla Firefox που μπαινει ,αν δεν μπορεις πεσ'μου να σου γραψω τις οδηγιες για να μπαινεις με τον ΙΕ7,αλλα ειναι φασαρια,και χασιμο χρονου,οπως γραφουν και πιο πανω ακολουθησε τις οδηγιες.

 

Ευχαριστώ για ενδιαφέρον καταρχάς!

Έχω δοκιμάσει να βάλω:

USERNAME: Administrator

PASSWORD: κενό

Και δεν το δέχεται.

Δοκιμασα και PPP over Ethernet (pppoΑ) και PPP over Ethernet (pppoE).

Δοκίμασα και με Mozilla FireFox τίποτε.

Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι εάν είχα ορίσει δικούς μου κωδικούς, εάν έχει γίνει αυτό και δεν τους θυμάμαι υπάρχει λύσει η πρέπει να αγοράσω καινούριο modem?

den iparxei ppp over ethnernet (pppoa) to pppoe einai to ppp over ethernet kai to pppoa einai ppp over atm.den iparxei ppp over ethernet(pppoa).pppoa bazeis otan pefteis se dslam tou ote pppoe sta dslam ton isp se idioktita diktia.kai to anapodo tha petixei apla xaneis se taxitita.

????

Πώς γίνετε αυτό?

 

kanto reset kai tha exei petixei to reset otan deis ana anavosbisoun ola ta lampakia kai na xanakanei reboot

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...