Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Dklearhos

Παγώμα κατά τη χρήση της κάρτας δικτύου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To πρόβλημα ξεκίνησε από την αρχή καθώς προσπαθούσα να εγκαταστήσω το xserver από τα repositories. Κουτσά στραβά πέρασα ότι ήθελα με cd αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. έχω παρατηρήσει ότι περίπου στα 10Mb δημιουργείται το πρόβλημα. Επίσης ορισμένες φορές διακόπτεται η σύνδεση οπότε είναι κατα 99% πρόβλημα της κάρτας δικτύου. Πρόκειται για την level one fnc-0109tx 10/100 με realtek 8139. Δοκίμασε με διαφορετικά modules 8139too 8139cp αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά... Δώστε τα φώτα σας pls...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμιά ιδέα κανείς? Το chipset είναι το realtek 8139D, το οποίο υποστηρίζεται από τον kernel σωστά(2.26.xx)? Ή πρέπει να φορτώνω το module?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το ίδιο lan chipset το 8139 και χρησιμοποιώ τα modules 8139too και mii.

Εδώ και κάμποσο καιρό έχω παρατηρήσει κι εγώ τέτοια παγώματα αλλά δεν παίζει να φταίει η κάρτα δικτύου σε μένα τουλάχιστον. εξάλλου για πολύ καιρό δούλευε κανονικά.

Κοίτα μήπως ανεβάζει θερμοκρασία η cpu ή τπτ σκληροί δίσκοι. Και αν υποψιάζεσαι την κάρτα δικτύου δοκίμασε με άλλη και πες μας. Η κάρτα είναι ίσως το πιο εύκολο part που μπορεις να αλλάξεις!:P

btw ποια διανομή δουλεύεις?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ιδια module φορτωνω. Θερμοκρασίες δεν έχω προβλημα το τσεκαρα, ο δισκος ειναι οκ γιατί οτιδήποτε κάνω που δεν χρησιμοποιεί καρτα δικτυου δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα. Δουλευω σε arch, τα εχω ρυθμίσει όλα τελεια και με ξενερωνει αυτή η π@π@ρια γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω τπτ....

 

Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως ενώ η κάρτα μου εχει το chipset 8139D μου αναγωρίζεται ως 8139C. Μπορώ να ορίσω να την βλέπει ως 8139D? Είναι η τελευταία ιδέα που έχω. Τωρα που δουλεύω από win Δεν έχω κανένα prob,θα σκάσω!!!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εγώ arch έχω και δεν έχω βρει ακόμα τι φταίει.

δοκίμασε μια άλλη κάρτα δικτύου!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημέρα... μετά από σχεδόν 3 μέρες uptime νομίζω πως έχω βρει τι φταίει για τα δικά μου παγώματα που κάνει το pc. πριν καιρό είχα αλλάξει τις ταινίες ide, αυτή για τα cdrom την είχα βάλει στους 2 σκληρούς. που και που έτρωγε κολλήματα αλλά όχι πολύ συχνά. τις τελευταίες μέρες όμως ούτε μία μέρα up δεν μπορούσε να σταυρώσει το μηχάνημα! :mad: πριν 3 μέρες έβαλα πάλι την παλια ταινια και μέχρι τώρα όλα οκ. :-)

όσο ζει κανείς μαθαίνει..! :shock:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...