Προς το περιεχόμενο

Panda Antivirus 2008: Δεν μπαίνω στο Internet!

QUANTAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκανα εγκατάσταση στον υπολογιστή me windows xp,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ.Το γαμωτο είναι ότι ειναι το αυθεντικό και το αγόρασα!

Το απεγκατεστησα και μπαίνω.Τι μου προτείνετε να κάνω;

Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις;

Ν αγοράσω άλλο αντιικο;

Να κατεβάσω κάποιο free από to internet?

Δημοσ.

Τι ενοεις δεν μπαινω στο ιντερνετ δεν κανει αναβαθμισει? η δεν μπαινεις καθολου καθολου στο ιντερνετ και πως μπαινεις αμα ειναι με καλωδιο δικτυου μπορει πχ να μην εχεις εγκαταστησει τους ντριβερς της καρτας .Οσο για φρι το καλυτερο μεχρι στιγμης ειναι το αβιρα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες χαιρετώ σας,

Λοιπόν έχω πρόβλημα με το Panda. Όταν το κλείνω έχω κανονικά πρόσβαση στο internet. Εάν είναι ανοικτό έχω περιορισμένη πρόσβαση ή καθόλου.

Έψαξα στο Insomnia και παρόλο που υπάρχουν μερικές σχετικές καταχωρήσεις, δεν βρήκα λύση.

Μήπως ξέρει κάποιος την λύση?

Ευχαριστώ.

Naftis

-----Προστέθηκε 22/11/2008 στις 01 : 43 : 41-----

Επίσης, η λύση που περιγράφεται εδώ:

http://www.pandasecurity.com/homeusers/support/card?id=41336&idIdioma=2&idSolucion=142&idProducto=118

Δεν λύνει το πρόβλημα... :-(

Δημοσ.
Σε μένα μπαίνει αλλά αργεί υπερβολικά, οπότε και το απενεργοποιώ όσο είμαι on-line.

Καλα,Εσύ σερφάρεις χωρίς "προφυλακτικό" !?!?!

Δημοσ.

Το panda σαν πρόγραμμα είναι βαρύ θέλει αρκετούς πόρους για να τρέξει ..

QUANTAS για μένα κρίμα τα λεφτά που έδωσες για το συγκεκριμένο..Γενικά δημιουργεί αρκετά προβλήματα .. Πριν βάλεις το panda είχες ίντερνετ ;

Δημοσ.

ανοιξε το σε παραθυρο πειγενε ρυθμισεις και firewall....αλλα να σου πω πιο απο ολα ειναι panda antivirus/panda antivirus + firewall/panta antivirus internet security? το απλο δεν εχει firewall...εγω το χρησιμοποιω σχεδον 2 χρονια ξεκινισα με το 2007 περιπου στα μεσα του 2007 μετα εκανα το update σε 2008 που μου ειπε και τωρα πριν κανα 2μηνο πειρα το 2008 με δωρεαν update σε 2009...ολα οκ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...