Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite A200-1M8 ή 1GS?


sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγα στον Κωτσόβολο προχθές να πάρω το 1Μ8 αλλά μου είπαν ότι δεν υπήρχε σε stock και ότι θα πάρουν τηλ. σήμερα να ρωτήσουν αν μπορούν να το παραγγείλουν.

 

Ωστόσο, υπάρχει το 1GS του οποίου οι διαφορές είναι στον επεξεργαστή (1,70 GHz αντί για 1,80 του 1Μ8), στην κάρτα γραφικών (nVidia GeForce 7300 αντί για ATI HD2600) και τέλος το 1GS δεν έχει bluetooth (δεν με ενδιαφέρει και πολύ να πω την αλήθεια). Κατά τα άλλα είναι ολόιδιοι, ακόμα και στη τιμή (1.099 ?).

 

Τί προτείνετε να κάνω αν μου πει ότι μπορεί να φέρει και το 1Μ8 σε καμιά 10αριά εργάσιμες? Να περιμένω ή να πάρω σήμερα κιόλας το 1GS?

 

 

Toshiba Satellite A200-1GS: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=19381

 

Toshiba Satellite A200-1M8: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=22001

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά είσαι λογικός , το σκέφτεσαι ακόμη ;Πάρε τον 1Μ8 πόυ έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και πιο καλό επεξεργαστή από τον 1GS.Μα έιναι δυνατόν να έχεις τέτοια διλλήματα ,φυσικά τον 1Μ8 ΝΑ πάρεις , αυτό έλειπε να πάρεις τον αλλό που είναι χειρόιτερος σε όλα και να δώσεις τα ίδια λεφτά.Τι και αν θα περιμένεις λίγο να στον φέρουν ,η υπομονή σου θα ανταμοιφθεί γεναιόδωρα.Ενώ αλλίως θα έχεις πάρει μια σαβούρα περασμένης τεχνολογίας που θα την έχεις πληρώσει και πανάκριβα και δεν θα προσφέρει και τίποτα σε σχέση με τον 1Μ8!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξη βρε, όχι και "σαβούρα περασμένης τεχνολογίας"... Θα ήταν πολύ λογική αγορά, ΑΝ, δεν είχαν την ίδια τιμή.

Εγώ, ας πούμε, πήρα τον Amilo 2530 ο οποίος είναι σχεδόν στην ίδια κλάση με τον 1GS. Μόνο που εγώ τον πήρα 799 ευρώ! Ακόμα και αν οι Toshiba είναι καλύτεροι φορητοί απο τους Fujitsu (...που είναι!) δεν αξίζει να πληρώσεις 300 ευρώ παραπάνω. Συμπέρασμα: περίμενε τον 1M8.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν πας πουθενα αλλου να παρεις λαπτοπ;απο τον κωτσοβολο; αυτος πουλαει σχετικα παλια κομματια τοσιμπα εχουν βγει νεα μοντελα αλλα ακομα πουλα τα παλια και σε μουφα τιμες

ο μονος λογος να παρει καποιος απο εκει ειναι αν δεν εχει πιστωτικη και θελει δοσεις

τοτε πασο

αλλα και παλι παρε τον 1μ8,τον εχω και πεταει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπήρχε τελικά σε στοκ ο 1Μ8 και πήρα τον 1ΑΧ ο οποίος είναι 50 ευρώ ακριβότερος αλλά έχει επιπλέον tv tuner, 200GB σκληρό (αυτά θυμάμαι τώρα).

 

Toshiba Satellite A200-1AX: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=22011

 

@ basilis5: Ναι ο λόγος που το πήρα από Κωτσόβολο είναι οι δόσεις και ότι δεν γουστάρω τις αγορές με πιστωτική, ειδικά όταν μιλάμε για 1200 ευρώ, οι τόκοι που θα πλήρωνα θα ήταν αρκετοί.. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αααα ξέχασα να ρωτήσω, μόλις πάρω στα χέρια μου το laptop, θα έχει προεγκατεστημένα τα Vista ή πρέπει να τα βάλω εγώ? Ρωτάω γιατί θέλω τα αγγλικά και όχι τα ελληνικά και απ' ότι έχω δει συνήθως είναι εγκατεστημένα τα ελληνικά... μπλιαχ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...