Προς το περιεχόμενο

Απεγνωσμένως μελλοντικός mac user Βοήθεια!!!


alazari

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απεγνωσμένως ως εκεί που δεν πάει!!!

 

Πριν 45 ήμερες είχα κάνει μια παραγγελία για ένα imac 24'' και ακόμα με έχουν στο περίμενε έλεος!!! Το κατάστημα το οποίο είχα κάνει την παραγγελία είναι το mediamarkt που όπως μου είπαν και είναι άμεσοι συνεργάτες τη rainbow (οι οποίοι όλους μας δουλεύουν ψηλό γαζί). Η μόνιμη δικαιολογία είναι ότι δεν υπάρχουν αποθέματα πουθενά σε όλη την Ευρώπη. Την τελευταίες 2 βδομάδες που άρχισα να τους πιέζω να μου δώσουν μια ημερομηνία (δηλαδή το απολύτως αυτονόητο). Με κοροϊδεύουν κανονικά και μου το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα και από μέρα σε μέρα.

 

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Τι μπορώ να κάνω; Μήπως είναι και άλλοι σε αυτήν την κατάσταση (αν μου λένε αλήθεια θα υπάρχουν και άλλοι σε αυτήν την κατάσταση). Μήπως η rainbow κρεμάει τους συνεργάτες της για να πουλάει στους προσωπικούς της πελάτες.

 

Μπορεί να ακούγομαι λίγο υπερβολικώς αλλά Είμαι σε απόγνωση!!! Και με έχει κουράσει πολύ αυτή η κατάσταση γιατί δεν μπορούν να είναι σωστοί επαγγελματίες που σέβονται τους πελάτες τους. Αναρωτιέμαι αν τους αξίζει η θέση του αποκλειστικού εισαγωγέας και τελικα αν αυτός είναι ο λόγος που η Apple είναι τόσο πίσω στην αγορά της Ελλάδας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το νέο το Imac. Και προκαταβολή έδωσα το 40% ή 30% και όλα τα έκανα όσο για άμα χαλάσει δεν θέλω να το σκέφτομαι. Μετάνιωσα που δεν το πήρα από εξωτερικό που βγαίνει και πιο φθηνό αλλά έτσι είναι πάντα την πρώτη φορά την πατάς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τον Dali, ακύρωσε το.. κιαν είσαι από Θεσσαλονίκη, στο MAC ONLINE να πας.. εκτός του ότι έχουν ετοιμοπαράδοτα, αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα εκείνη την στιγμή η παραγγελία κρατάει μια βδομάδα το πολύ.

 

Και η ανακούφηση... δεν έχουν καμία σχέση με Rainbow.

Αλλιώς μετά μένουν τα Multirama και το E-Shop που είδα τώρα τελευταία έβαλαν Apple προιόντα...

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...