redxiii Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Εχω ενα laptop aspire 1524 wlmi στο οποιο εχω ρυθμισμενη την οθονη να σβηνει μετα απο καποια λεπτα. Εδω και καποιο καιρο οταν αναβα την οθονη αυτη πριν ερθει στο φυσιολογικο της φωτισμο τρεμοπαιζε με μια κοκκινωπη αποχρωση. Σημερα ενω ηταν αναμμενο το laptop η οθονη μαυρισε τελειως. Το αφησα να κρυωσει λιγακι και το ξαναναψα. Η οθονη επαιξε καλα για καποια δευτερολεπτα και μαυρισε παλι. Η οθονη δεν ειναι τελειως μαυρη. Εχει χασει τη φωτεινοτητα της. Με το ζορι διακρινεται κατι.. Τα εχει παιξει o inverter η κατι αλλο? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω, περα απο το να το παω στην αντιπροσωπεια, μιας και το laptop ειναι παλιο μοντελο και εκτος εγγυησης? Μπορω να βρω καπου ανταλλακτικο στη Θεσσαλονικη? Στο sevice guide λεει πως ο inverter ειναι Inverter Board 15.4" Sumida με part number 19.A30V1.001 Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη... Edit: Η καρτα γραφικων ειναι οκ. Συνδεσα εξωτερικη οθονη και δειχνει μια χαρα.
greece_gus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μήπως εάν ξαναπερνούσες τους drivers της κάρτας..
falcon20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 1524...τι μου θυμιζεις τωρα...το πρωτο μου λαπτοπ,και ο λογος που ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ πως δεν προκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξαναγορασω προιον Acer!!!Μακαρι να βρεις λυση φιλε μου και να μην τραβηξεις οτι τραβανε καθημερινα οι αμοιροι πελατες της εν λογω εταιριας σε περιπτωση βλαβης.Απλα για την ιστορια,θα σου πω πως μολις 10 μηνες!! μετα την εμφανιση του 1524 η αντιπροσωπεια (οπως θελει να λεγεται χαιδευτικα μαλλον!) δεν ειχε ανταλλακτικα(καρτα γραφικων)ουτε εδω ουτε στην Αγγλια,ουτε πουθενα!!!και μου αλλαξαν τη 5700 με μια ενσωματωμενη....ηταν η μονη λυση μου ειπαν για να δουλευψει !!Ολα αυτα σε διαρκεια επισκευης 2 μηνων!..και φυσικα μια εδομαδα μετα ξανακαηκε η καρτα και ξανα τα ιδια!!ΜΑΛΙΣΤΑ ειχαν το θρασος να ισχυριστουν στην προστασια καταναλωτη πως η 5700 με την ενσωματωμενη ειναι ακριβως ιδιων δυνατοτητων!!! Ειναι αθλιοι και δεν σεβονται τον καταναλωτη..αλλα οταν πιασουν ΠΑΤΟ τοτε τα λεμε! καλη τυχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.