Προς το περιεχόμενο

Αγορά από e-shop.gr


Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.Ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με μια παραγγελια που εχω κανει απο e-shop.Tριτη βραδυ παρηγγειλα το SE S500i σαν δωρο απο την ιστοσελιδα του e-shop κι οταν κοιταζω την εξελιξη της παραγγελιας εδω και 3 μερες ειναι κολλημενη στο σταδιο "Ελεγχος διαθεσιμοτητας".Οταν το καλοκαιρι ειχα παραγγειλει το κινητο μου,ειχε ερθει μεσα σε μια μερα..Βεβαια,αυτο ειναι θεμα τυχης αλλα ουτως ή αλλως ο μεσος χρονος για την ολοκληρωση μιας παραγγελιας δεν ειναι 2-3 μερες??Προσπαθησα να παρω τηλ. αλλα εχει αναμονη,τους εστειλα και mail αλλα δεν ξερω αν και ποτε θα μου απαντησουν...Σας φαινεται λογικο αυτο??(Ρωταω γιατι δεν εχω αγορασει πολλα πραγματα απο e-shop..)

 

Eυχαριστω οποιον απαντησει και συγγνωμη αν σας ζαλισα....:o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να έχει κολήσει στον "Ελεγχος διαθεσιμοτητας", προφανώς σημαίνει οτι δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα και περιμένουν παραλλαβές. Πάρε τηλέφωνο και μίλα με τις πωλήσεις για να σου πούν πότε περιμένουν παραλαβή.

Σε e-mail που τους έχω στείλει εγώ, συνήθως απαντάνε την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ'ευχαριστω..Οντως το συγκεκριμενο μοντελο εχει εξαντληθει προσωρινα!!Στο mail που τους εστειλα μου απαντησαν μεσα σε λιγη ωρα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλι καλα που σου απαντησαν διοτι σε μενα οσες φορες στο παρελθον και αν προσπαθησαν να παρω απαντηση οταν αγοραζα με εγραφαν κανονικα. Αν δεν το παρεις και το στειλεις πισω θα σου απαντησουν, αν το παρεις και στειλεις μετα μηνυμα για κατι μπορει να μην μπουν στο κοπο να σου απαντησουν. Εκτος αν ειμαι τοσο μετριος πελατης...με τοσες αγορες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Ριξε μια ματια και στα θεματα που εχουν ανοιχτει στο φορουμ για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι χρηστες παντου με το καταστημα, φυσικα βλεπω και αλλου ενα καρο διαμαρτυριες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουν μια τακτική λες και μόλις παραγγείλει κάποιος τότε κάνουν και αυτοί παραγγελία το αντικείμενο.

Ψωνίζω από εκεί 4-5 φορές το χρόνο και ουδέποτε μου έστειλαν κάτι μέσα σε δύο ή τρείς μέρες. Από πρόπερσι άρχισα και εγώ άλλη τακτική. Στην εβδομάδα πάνω τους έπαιρνα τηλέφωνο και μόλις μου έλεγαν για δύο τρείς μέρες ακόμα ακύρωνα την παραγγελία. :mad:

Στο θέμα υλικών για υπολογιστές από όσα μαγαζιά έχω πάρει έχουν σχεδόν την ίδια τακτική. Μάλιστα μια φορά ένα που του παράγγειλα μνήμες με πήρε τηλέφωνο για επιβαιβέωση και μου είπε και το εξής ωραίο. «Σε μια εβδομάδα θα τις παραλάβουμε και θα σου τις στείλουμε» Ε !! τουλάχιστον το είπαν. :cry:

Το pixmania δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και έχω ακούσει καλά λόγια για αυτό.Αν και νομίζω αυτό δεν στέλνει με αντικαταβολή που συνήθως προτιμώ σε τέτοιες συναλαγές.B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...