Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση TvTuner !


Founes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την αγορά ΤV tuner. Με ενδιαφέρει βασικά να μπορώ να γράφω κάποια προγράμματα από την TV και όχι τόσο να βλέπω... επίσης θα ήθελα αν είναι δυνατών να είναι usb μιας και θέλω να το χρησιμοποιώ στο laptop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες να εχει και ψηφιακη tv δηλαδη να ειναι hybrid μπορεις να παρεις ενα της avermedia, το Aver TV Hybrid Volar HX που κανει 94ευρω και εχει και ραδιοφωνο και ειναι πολυ καλο σε ολους τους τομεις. Τωρα αν θες κατι φθηνοτερο αλλα εξισου καλο κοιτα το AzureWave Hybrid Stick (FM Radio) που κανει 69ευρω. Απλα πες μου αν δεν θες hybrid για να σου προτεινω καποιο απλο tv tuner.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

thanx sotosko...

χμ... θέλω να πιάνει και ψηφιακή tv μιας και η ερτ digital εχει ορισμένα απο τα προγράμματα που θέλω για αρχείο! αν έχεις να προτείνεις και κάτι άλλο σε αυτή την κατεύθυνση... παρακαλώ...

 

ps. παω να τσεκάρω αυτό που μου ειπες παραπάνω ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης μπορεις να παρεις το Avermedia TV Hybrid + FM Volar το οποιο ειναι το παλιοτερο μοντελο της avermedia ισαξιο με αυτο που σου προτεινα παραπανω και κανει 87 ευρω. Τελος ακομα ενα καλο tuner ειναι το Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 330EV Retail το οποιο κανει 85 ευρω, το μονο μειωνεκτημα ειναι οτι δεν εχει ραδιοφωνο. Αν θες κατι φθηνο και ποιοτικο δες και το Gιgabyte U8000 Hybrid το οποιο κανει 50 ευρω. Εχει χαμηλη τιμη γιατι υπολοιπεται σε χαρακτηριστικα δηλαδη δεν εχει fm tuner και επισης δεν εχει s-video/composite in. Παρολαυτα ειναι το 2ο ποιοτικοτερο μετα της Avermedia.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...