Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε θα πρέπει να βγάλω άλλη μια κάρτα στο όνομά μου.Ποια προπληρωμένη να βγάλω για συναλλαγές μέσω ίντερνετ και κυρίως για στοίχημα;

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τότε θα πρέπει να βγάλω άλλη μια κάρτα στο όνομά μου.Ποια προπληρωμένη να βγάλω για συναλλαγές μέσω ίντερνετ και κυρίως για στοίχημα;

Εγω στοιχημα παιζω με της Eurobank αλλα κανω κ αγορες απ εξω...

Δημοσ.

ρε παιδιά πρώτη φορά γράφτηκα και εβαλα 10 ευρώ στο vistabet.com και μου τα έκανε 20. το θέμα είναι

1) για να τα βγάλω αν κερδίσω πχ τα λεφτά θέλει μου είπαν 5 φορές να κερδίσεις αγώνα 1.5 συντελεστή και πανω με ποντάρισμα όσα έβαλες στην αρχή και κατι κουλά τέτοια, να μαζευτει 40 φορές το ποσό σου.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;

2) πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου όταν θελήσω και να μην εχουν τα στοιχεια πλεον;

Δημοσ.

H vistabet ειναι απο τα καλα κ αξιοπιστα μαγαζια.Αυτο που σου λεει ειναι οτι για να μπορεις να κανεις αναληψη αν ζητησεις το μπονους θα πρεπει να παιξεις 5 φορες το ποσο που καταθεσες συν το μπνους.Δηλ υπολογησε συνολο στην περιπτωση σου 100 ευρω.Οι επιλογες σου θε πρεπει να εχουν γινομενο τουλαχιστον 1.5.Μπορεις δηλ να βαλεις 3 ματς του 1.20 οτιδηποτε τελως παντων αρκει η συνολικη αποδοση του στοιχηματος σου να ειναι απο 1.50 κ πανω.Μπορεις βεβαια κ να μην ζητησεις καθολου μπονους κ να ζητησεις αυριο το πρωι αναληψη στην περιπτωση που κερδισεις.

Δημοσ.
.Οι επιλογες σου θε πρεπει να εχουν γινομενο τουλαχιστον 1.5.Μπορεις δηλ να βαλεις 3 ματς του 1.20 οτιδηποτε τελως παντων αρκει η συνολικη αποδοση του στοιχηματος σου να ειναι απο 1.50 κ πανω.

σίγουρα;

δεν ξέρω μπορεί όντως να είναι έτσι...

αλλά στην bet365 μέχρι πρόσφατα έπρεπε κάθε γεγονός που παίζεις να είναι πάνω από 1.50....

δλδ μια τριάδα με 3.20,2.30 και 1.45 δεν θα πιαστεί...

Δημοσ.

Ποια από τις παρακάτω προπληρωμένες θα με βολέψει περισσότερο για στοίχημα online.Θέλω εκτός από κατάθεση να μπορώ να κάνω και ανάληψη από την στοιχηματική εταιρεία.

Προπληρωμένη Κύπρου

Προπληρωμένη Πειρεώς

Προπληρωμένη Eurobank

Δημοσ.
εγω εχω την κυπρου και ειναι ολα μια χαρα...

Μπορείς να κάνεις ανάληψη από στοιχηματική εταιρεία στην προπληρωμένη της Κύπρου;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου κανένα γκουρού του στοιχήματος, είχα ασχοληθεί πάρα πολύ λίγο αρκετά παλιά, το'χα παρατήσει. Προσφάτως το άρχισα εντελώς στην τυχη (για την ακρίβεια γράφτηκα σε μια εταιρία γιατί απο site με πρόγραμμα p2ptv έλεγε ότι έδειχνε ζωντανά αγώνες ελληνικής Α1, χωρίς να διευκρινίζει εκείνη τη στιγμή πως αυτό δεν δουλεύει σε Ελλάδα και Κύπρο) και παίζω στο πολύ χαλαρό.

Το θέμα είναι πως επειδή όπως είπα γράφτηκα εντελώς από σπόντα και βιαστικά (μην χάσω το ματς τρομάρα μου), δεν το είχα ψάξει και πολύ, και γράφτηκα στην Bwin. Λεφτά βάζω με χρεωστική Πειραιώς (αυτήν που τραβάω και λεφτά από το ΑΤΜ). Στην οποία κάρτα πάντα έχω ελάχιστα χρήματα, ίσα ίσα για να παίζω κάτι ψιλά. Και σε μια τυχαία συζήτηση με φίλο που παίζει στην Sportingbet μπήκαμε και συγκρίναμε αποδόσεις, είδα πως σε συγκεκριμένα ματς που τσεκάραμε είχε καλύτερες αποδόσεις από την bwin.

Οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ άτομα που το έχουν ψάξει περισσότερο (συγνώμη αν έχει ξαναματαρωτηθεί, αλλά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ οι σελίδες για να τις διαβάσω όλες) για ποια εταιρία θα μου προτείνατε από προσωπική εμπειρία (αν όχι την Bwin). Κριτήριο τόσο οι αποδόσεις (και αν ισχύει αυτό γενικά ή από αγώνα σε αγώνα παίζει να υπερτερεί κάποια εταιρία έναντι κάποιας άλλης, sportingbet είδα λέει πάντως) όσο και πόσο εύκολα/γρήγορα μπορώ να ΠΑΡΩ χρήματα από το account (γιατί ως γνωστόν το να βάλεις είναι το πιο εύκολο :D )

Ευχαριστώ..

EDIT: Είδα στην sportingbet που λέει ότι σου δίνει bonus 100% στην πρώτη κατάθεση (μέχρι 40 ευρώ)..

ΟΜΩΣ στους όρους λέει:

"Πρέπει να στοιχηματίσετε ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης και το μπόνους ως αποτέλεσμα αυτής της προσφοράς πέντε φορές (x40 στο Καζίνο και x20 στο Gamesroom). Δηλαδή ποσό κατάθεσης και μπόνους πρέπει να στοιχηματιστούν x5. Αν κάνετε μια ανάληψη πριν ολοκληρωθούν αυτοί οι όροι θα χάσετε οποιαδήποτε μπόνους έχουν απονεμηθεί. Μπορείτε όμως να κάνετε ανάληψη κερδών μόλις η κατάθεση συν το μπόνους έχουν στοιχηματιστεί πέντε φορές στο αθλητικό κουπόνι σε αγώνες που έχουν απόδοση μεγαλύτερη από 1,50."

Εννοεί σε ΕΝΑ στοίχημα να ποντάρω όλο το ποσό; Δηλαδή πχ αν βάλω 20 ευρώ (και γίνουν 40), θα πρέπει σε ΕΝΑ στοίχημα (με αποδόσεις άνω του 1,50) να ποντάρω και τα 40 ευρώ; Και αυτό να γίνει 5 φορές; Πες ότι κερδίζω στην πρώτη και έχω τώρα πια κεφάλαιο πχ 100. Πρέπει να παίξω και τα 100; ή πάλι 40; Το'χει κάνει κανείς;

Αν ΔΕΝ το κάνω, και παίζω κανονικά έξω από αυτόν τον κανόνα, δηλαδή βάλω τη μια 25 ευρώ σε αγώνα 1,30 (δηλαδή χρησιμοποιήσω και 5 ευρώ της "προσφοράς") τι γίνεται να πάω να κάνω ανάληψη; Χάνω μόνο τα 20 εξτρά της προσφοράς; Ή και ό,τι κέρδος έχει προκύψει από αυτά;

Δημοσ.

καλησπερα φιλε, λοιπον

1) εταιρειες με καλες αποδοσεις αρκετες: bet365, pinnacle, betfair (που ειναι ΚΑΙ ανταλλακτηριο) οι καλυτερες νομιζω, ισως, αντε και expekt,

απο πληρωμες; ευαισθητο σημειο, η bwin παντως θεωρειται απο τις πιο αναξιοπιστες, αλλα να θυμασαι κ ενα πραγμα: καμια εταιρεια δεν θελει παικτες να κερδιζουν, οποτε βρισκουν τεχνασματα αν κανεις αρκετες κ συχνες αναληψεις (καθυστερουν να σου βαλουν τα λεφτα στην καρτα σε αναληψη, σου μειωνουν τα ορια πονταρισματος κ οτι μπορουν για να σου σπασουν τα νευρα κ να αναγκαστεις να φυγεις), ισως η μονη λυση ειναι τα ανταλλακτηρια, γιατι εκει παιζει εναντια σε αλλους παικτες (ο μπουκ παιρνει την προμηθεια 5% απο τους κερδισμενους, αλλα η γκανιοτα ειναι 100% - φοβερο ετσι; ;)

2) αυτοι οι οροι που αναφερεις για το bonus δεν αφορουν φυσικα ενα στοιχημα, αλλα μακροπροθεσμα κ αθροιστικα γινεται αυτο,

αυτο φυσικα το κανουν, για να μην μπεις, παρεις το bonus κ τιγκανα,

σου λεει θα τα πονταρεις πρωτα ολα αυτα 5 φορες κι αν επιβιωσεις, οκ, μπορεις να τα παρεις κ να φυγεις

επισης, δες το site http://www.freebets.gr/ για να δεις τα bonus που παιζουν αυτη την περιοδο, μπορεις να τα παρεις απ'ολες φυσικα ;)

αυτα για την ωρα, αν εχεις αλλες αποριες ρωτα

Δημοσ.

Εγώ στην bet365 και σε μεγάλο ποσό που κέρδισα πέρσυ δεν είχα κανένα πρόβλημα ;) Σε 2 μέρες τα είχα βγάλει κιόλας

Δημοσ.

βρε για μια φορα δεν υπαρχει προβλημα, αν κερδιζεις συχνα ομως κ 4ψηφιες αναληψεις, θα δεις για ποτε θα πεσει το οριο ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

Με την betfair είχα ψαχτεί κάποια στιγμή (πριν ΚΑΙΡΟ), αλλά δεν έβγαλα άκρη και δεν ασχολήθηκα (αυτά με τα spread, lay κλπ, θέλαν αρκετό διάβασμα μάλλον και το θεωρούσα χάσιμο χρόνου το να κάτσω να το αναλύσω). Εξάλλου όπως είπα δεν πάω να βγάλω λεφτά από το στοίχημα, μικροποσά έτσι απλά να ασχολείσαι..

Τα λεφτά τα βάζεις πάλι στην χρεωστική με την οποία κάνεις κατάθεση; Δεν γίνεται άμεσα να υποθέσω,ε; Ακόμα και για μικρά ποσά (20-30 ευρώ). Εννοώ, υπάρχει και θέμα διαδικαστικό;

Πάντως τώρα που έκατσα και σύγκρινα τις αποδόσεις στα ματς της superleague του σαββατοκύριακου ανάμεσα σε bet365, bwin και SportingBet είδα ότι οι διαφορές ποικίλουν. Μάλιστα σαν γενικό συμπέρασμα βγήκε πως είναι πάνω-κάτω ισοδύναμες. Άλλη δίνει περισσότερο σε άλλο σημείο, άλλες σε άλλο κλπ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...