kosmasgr Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 θα βάλεις όσα χρήματα θέλεις στα 3πλα και όσα θέλεις στα 2πλα. Ειναι το 2-3 σύστημα αντίστοιχο του ΟΠΑΠ. Απλά βάζεις όσα λεφτά θέλεις στις δυάδες και όσα θέλεις στις τριάδες
sub Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Οποιος βαριεται να παει να βγαζει καρτες μπορει να παρει την http://www.paysafecard.com/gr/ απο ενα περιπτερο και εαν θελει να τραβηξει τα κερδη του δινει ενα τραπεζικο λογαριασμο και του τα βαζουν ετσι απλα! Ετσι κάνω εγώ.. paysafecard.. Αν πάρω τα κέρδη μου όπως λες, με χρεώνουν τίποτα?
alet Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ετσι κάνω εγώ.. paysafecard.. Αν πάρω τα κέρδη μου όπως λες, με χρεώνουν τίποτα? Το τραπεζικο εμβασμα εχει εξοδα και μαλιστα αρκετα...Απο κει και περα ειναι θεμα πολιτικης της καθε εταιρειας.Π.χ στην bet365 για μια αναληψη το μηνα τετοιου ειδους σου καλυπτουνε οι ιδιοι τα εξοδα που ειναι κοντα στις 15-20 Λιρες.Η gamebookers απο την αλλη απο οτι θυμαμαι δεν σου καλυπτει τιποτα.Δες την πολιτικη της καθε εταιρειας
Poison6 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 καλησπέρα!! και εγω χτες πρωτο-αγόρασα paysafecard και γραφτηκα κανονικά στο bet365.. τώρα που θέλω να κάνω ανάληψη τα κέρδη μου καθως δν εχω λογαριασμό 8α πάω απο δευτέρα να βγάλω χρεωστική..? ή προπληρωμένη..? Θα προτιμούσα μια κάρτα που δεν θα χρειαστεί να ανοίξω λογαριασμό (λογικα η προπληρωμένες ειναι αυτές ε?)με την prepaid της τραπεζας κύπρου θα ειμαι καλυμένος η όχι?(θα μπορει δηλαδή να γεμισει η εταιρια την καρτα με τα κέρδη?χρεωνομαι κατι για αυτο?) Ευχαριστώ! Y.G. ασ ειναι καλα η Κερκυρα!!
gambros Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Βραδιά τελικού κυπέλου ΟΥΕΦΑ και το site της BETFAIR είναι down apo τις 21:10 περίπου και έχει φτάσει 22:15.... Μια απο τις πιο μεγάλες ξεφτίλες που έχω συναντήσει....
therock Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 15-20 λιρες τα εξοδα αναληψης?Γιατι τοσο?για να σε αναγκαζουν να μην σηκωνεις τα κερδη?
therock Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Πρωτο μυνημα και τα ειπες ολα.Μια πραγματικη αναλυση για την ολη κατασταση που επικρατει στον online στοιχηματισμο,περιγραφη των περισσοτερων εταιριων,κολπα και τεχνικες.Ενα ποστ φωτια αν μη τι αλλω.
alet Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 καλησπέρα!! και εγω χτες πρωτο-αγόρασα paysafecard και γραφτηκα κανονικά στο bet365.. τώρα που θέλω να κάνω ανάληψη τα κέρδη μου καθως δν εχω λογαριασμό 8α πάω απο δευτέρα να βγάλω χρεωστική..? ή προπληρωμένη..? Θα προτιμούσα μια κάρτα που δεν θα χρειαστεί να ανοίξω λογαριασμό (λογικα η προπληρωμένες ειναι αυτές ε?)με την prepaid της τραπεζας κύπρου θα ειμαι καλυμένος η όχι?(θα μπορει δηλαδή να γεμισει η εταιρια την καρτα με τα κέρδη?χρεωνομαι κατι για αυτο?) Ευχαριστώ! Y.G. ασ ειναι καλα η Κερκυρα!! Δεν νομιζω να μπορεις να βαλεις κερδη απο paysafecard σε καρτα.Αν δεις η ιδια η εταιρεια σε καθοδηγει σαν τροπο αναληψης με τραπεζικο εμβασμα για καταθεσεις μεσω paysafecard.Βεβαια δεν χανεις τιποτα να στειλεις ενα μαιλ στο ελληνικο τμημα εξυπηρετησης της bet365.Ειναι αρκετα γρηγοροι και ακριβεις στις απαντησεις τους...
alet Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 15-20 λιρες τα εξοδα αναληψης?Γιατι τοσο?για να σε αναγκαζουν να μην σηκωνεις τα κερδη? Αδερφε δεν νομιζω γι αυτα τα εξοδα να ευθηνεται ο μπουκ αλλα η Βρετανικη τραπεζα στην οποια κατατειθεται το ποσο.Να φανταστεις το 2004 πηγα και εκανα καταθεση σε gamebookers (και σαν ψαρακλας φοβηθικα την καρτα) με τραπεζικο εμβασμα και εδω η αλφαμπανκ για 100 ευρω μου κρατησε +20 για τραπεζικα εξοδα.Παντως η bet365 μια φορα το μηνα σου κανει αυτην τη διαδικασια δωρεαν,αλλα η ευκολοτερη λυση βεβαια και ποιο γρηγορη, ειναι μια χρεωστικη τυπου visa/electron . betoto.com Μακρια απο αυτην την εταιρεια,εχει εξαγοραστει απο την απαραδεκτη bwin και στην ουσια ειναι θυγατρικη της...
GIANNISPATRA Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω τι φοβάστε με την πιστωτιή και ειδικά την prepaid . Μηδαμινά τραπεζικά έξοδα και γρήγορες συναλλαγές.
therock Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δεν γινεται να συνδυαζονται?Paysafe για προσθηκη χρηματικων ποσων kai debit για την αναληψη?
GIANNISPATRA Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 XMm αυτό δεν ξέρω αν υποστηρίζεται από bet365 γιατί όταν πατάς ανάληψη για μένα με πετάει σε moneybookers .. δηλαδή αυτό που είχα χρησιμοποιείσει .. Λογικά μπορεί να υπάρχει αλλαγή μεθόδου πληρωμής .. Ρώτα στο helpdesk
ofiole Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Στην Bet365 συγκερκιμένα, υπάρχει live chat με εκπρόσωπο της βοήθειας, και λύνεταιο καθε πρόβλημα στην στιγμή. Είναι κορυφαία σ'αυτό.
GIANNISPATRA Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ναι αφού λένε να σε πάρουν τηλέφωνο ακόμα όταν λυθεί το πρόβλημα . . Έχει κορυφαίο greek support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα