Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα βάλεις όσα χρήματα θέλεις στα 3πλα και όσα θέλεις στα 2πλα. Ειναι το 2-3 σύστημα αντίστοιχο του ΟΠΑΠ. Απλά βάζεις όσα λεφτά θέλεις στις δυάδες και όσα θέλεις στις τριάδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Οποιος βαριεται να παει να βγαζει καρτες μπορει να παρει την http://www.paysafecard.com/gr/ απο ενα περιπτερο και εαν θελει να τραβηξει τα κερδη του δινει ενα τραπεζικο λογαριασμο και του τα βαζουν ετσι απλα!

Ετσι κάνω εγώ.. paysafecard..

Αν πάρω τα κέρδη μου όπως λες, με χρεώνουν τίποτα?

Δημοσ.
Ετσι κάνω εγώ.. paysafecard..

Αν πάρω τα κέρδη μου όπως λες, με χρεώνουν τίποτα?

Το τραπεζικο εμβασμα εχει εξοδα και μαλιστα αρκετα...Απο κει και περα ειναι θεμα πολιτικης της καθε εταιρειας.Π.χ στην bet365 για μια αναληψη το μηνα τετοιου ειδους σου καλυπτουνε οι ιδιοι τα εξοδα που ειναι κοντα στις 15-20 Λιρες.Η gamebookers απο την αλλη απο οτι θυμαμαι δεν σου καλυπτει τιποτα.Δες την πολιτικη της καθε εταιρειας

Δημοσ.

καλησπέρα!! και εγω χτες πρωτο-αγόρασα paysafecard και γραφτηκα κανονικά στο bet365..

τώρα που θέλω να κάνω ανάληψη τα κέρδη μου καθως δν εχω λογαριασμό 8α πάω απο δευτέρα να βγάλω χρεωστική..? ή προπληρωμένη..? Θα προτιμούσα μια κάρτα που δεν θα χρειαστεί να ανοίξω λογαριασμό (λογικα η προπληρωμένες ειναι αυτές ε?)με την prepaid της τραπεζας κύπρου θα ειμαι καλυμένος η όχι?(θα μπορει δηλαδή να γεμισει η εταιρια την καρτα με τα κέρδη?χρεωνομαι κατι για αυτο?)

Ευχαριστώ!

Y.G. ασ ειναι καλα η Κερκυρα!!

Δημοσ.

Βραδιά τελικού κυπέλου ΟΥΕΦΑ και το site της BETFAIR είναι down apo τις 21:10 περίπου και έχει φτάσει 22:15....

Μια απο τις πιο μεγάλες ξεφτίλες που έχω συναντήσει....

Δημοσ.

Πρωτο μυνημα και τα ειπες ολα.Μια πραγματικη αναλυση για την ολη κατασταση που επικρατει στον online στοιχηματισμο,περιγραφη των περισσοτερων εταιριων,κολπα και τεχνικες.Ενα ποστ φωτια αν μη τι αλλω.

Δημοσ.
καλησπέρα!! και εγω χτες πρωτο-αγόρασα paysafecard και γραφτηκα κανονικά στο bet365..

τώρα που θέλω να κάνω ανάληψη τα κέρδη μου καθως δν εχω λογαριασμό 8α πάω απο δευτέρα να βγάλω χρεωστική..? ή προπληρωμένη..? Θα προτιμούσα μια κάρτα που δεν θα χρειαστεί να ανοίξω λογαριασμό (λογικα η προπληρωμένες ειναι αυτές ε?)με την prepaid της τραπεζας κύπρου θα ειμαι καλυμένος η όχι?(θα μπορει δηλαδή να γεμισει η εταιρια την καρτα με τα κέρδη?χρεωνομαι κατι για αυτο?)

Ευχαριστώ!

Y.G. ασ ειναι καλα η Κερκυρα!!

Δεν νομιζω να μπορεις να βαλεις κερδη απο paysafecard σε καρτα.Αν δεις η ιδια η εταιρεια σε καθοδηγει σαν τροπο αναληψης με τραπεζικο εμβασμα για καταθεσεις μεσω paysafecard.Βεβαια δεν χανεις τιποτα να στειλεις ενα μαιλ στο ελληνικο τμημα εξυπηρετησης της bet365.Ειναι αρκετα γρηγοροι και ακριβεις στις απαντησεις τους...

Δημοσ.
15-20 λιρες τα εξοδα αναληψης?Γιατι τοσο?για να σε αναγκαζουν να μην σηκωνεις τα κερδη?

Αδερφε δεν νομιζω γι αυτα τα εξοδα να ευθηνεται ο μπουκ αλλα η Βρετανικη τραπεζα στην οποια κατατειθεται το ποσο.Να φανταστεις το 2004 πηγα και εκανα καταθεση σε gamebookers (και σαν ψαρακλας φοβηθικα την καρτα) με τραπεζικο εμβασμα και εδω η αλφαμπανκ για 100 ευρω μου κρατησε +20 για τραπεζικα εξοδα.Παντως η bet365 μια φορα το μηνα σου κανει αυτην τη διαδικασια δωρεαν,αλλα η ευκολοτερη λυση βεβαια και ποιο γρηγορη, ειναι μια χρεωστικη τυπου visa/electron .

betoto.com

Μακρια απο αυτην την εταιρεια,εχει εξαγοραστει απο την απαραδεκτη bwin και στην ουσια ειναι θυγατρικη της...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φοβάστε με την πιστωτιή και ειδικά την prepaid . Μηδαμινά τραπεζικά έξοδα και γρήγορες συναλλαγές.

Δημοσ.

XMm αυτό δεν ξέρω αν υποστηρίζεται από bet365 γιατί όταν πατάς ανάληψη για μένα με πετάει σε moneybookers .. δηλαδή αυτό που είχα χρησιμοποιείσει .. Λογικά μπορεί να υπάρχει αλλαγή μεθόδου πληρωμής ..

Ρώτα στο helpdesk

Δημοσ.

Στην Bet365 συγκερκιμένα, υπάρχει live chat με εκπρόσωπο της βοήθειας, και λύνεταιο καθε πρόβλημα στην στιγμή. Είναι κορυφαία σ'αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...