Προς το περιεχόμενο

chipset 939 simvato me motherboard


trojan21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η μητρική σου είναι πάρα πολύ καλή...και κανονικά θα έπρεπε να ναι full compatitible με τα vista http://www.tomshardware.co.uk/forum/232602-34-list-vista-supported-hardware-software ...Απο πού συμπέρανες ότι η μητρική σου παρουσιάζει ασυμβατότητες με τα vista?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Athlon 64 3700+ είναι της γενιάς Clawhammer και είναι Socket 754.

 

Οι μητρικές ASUS A8V (http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=68&l4=0&model=478&modelmenu=1) και ASUS A8V Deluxe (http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=68&l4=0&model=238&modelmenu=1) παίρουν επεξεργαστές Socket 939.

 

Eπομένως κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει, αφού δεν γίνεται να έχεις τον 3700 σε μητρική Socket 939.

 

Επίσης, αν στην πρώτη μπαίνουν τα Vista, τότε θα μπαίνουν και στη δεύτερη, αφού είναι ίδιες, απλώς η δεύτερη έχει κάποιον επιπλέον εξοπλισμό. Άρα, μάλλον κάπου αλλού είναι το πρόβλημα και δεν μπορείς να βάλεις Vista...

 

Εσύ σε ποιο σημείο αντιμετωπίζεις πρόβλημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

saphire καποιο λάθος κανεις μάλλον, εμενα ο προηγουμενος επεξεργαστης μου ηταν Athlon64 3700+ και ηταν κανονικοτατα 939!!!! s754 ήταν οι πρωτοι 64αρηδες που βγήκαν και κατοπιν εξελήχθηκαν στους sempron πριν καμποσα χρονια οποτε και δεν νομιζω να εχει κατι τετοιο!!!

 

Φίλε trojan οπως μπορεις να δεις εδώ η Μ/Β είναι συμβατή μονο με την 32bit εκδοση των Vista

 

Αποτι βλεπω εδώ η VIA εχει βγάλει πλέον Drivers για Vista 64Bit και για το το K8T800Pro οποτε η Μ/Β ειναι απολύτως συμβατή με Vista

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν λες "εχω προσπαθήσει αρκετες φορές" τι εννοεις? Οτι προσπαθησες να βάλεις τα Vista και δεν έμπαιναν? Αν ναι τι συνεβει και δεν γινόταν η εγκατάσταση?? Οχι τιποτα άλλο πες μας για να μην μπαινεις άδικα σε έξοδα!!! Μπορει και να μπορούμε να σε βοηθήσουμε να τα περάσεις στο συστημα σου!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

engatastasi ola ok,ekana update kai sta bios ta panta stin entelia ,na pu omos mata apo ligo mu svini i ikona kai restart ,den vrisko giatria oti kai na ekana ....tu aderfumu me 754 socket kai karta grafiko x1300 petai ....me vista ultimate!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...