Προς το περιεχόμενο

DivX υποστήριξη σύντομα στο Playstation 3


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

'Ενα πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό έρχεται πολύ σύντομα στο Playstation 3.

 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της DivX Technology που αναπτύσει την ομώνυμη κωδικοποίηση αρχείων βίντεο, το Playstation 3 θα μπορεί να αναπαράγει ταινίες που έχουν δημιουργηθεί με αυτό το τρόπο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Το λογισμικό που θα επιτρέπει την αναπαραγωγή divX αρχείων θα διατεθεί μέσα από το Playstation Network και θα προϋποθέτει την έκδοση firmware 2.0 εγκατεστημένη στη κονσόλα σας. Η ημερομηνία διάθεσης της αναβάθμισης θα γίνει γνωστή μόλις τελειώσουν οι δοκιμές αξιοπιστίας της εταιρείας.

 

Επιπλέον, με πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος της DivX Technology, "διέρευσε" ότι η εταιρεία του βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Microsoft για την υποστήριξη DivX κωδικοποίησης στο Xbox 360.

 

Source.png Πηγή: Δελτίο Τύπου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχώς που δεν πούλησα το XBOX 1 που του έχω περάσει XBMC και παίζει όλα τα formats video (και μέσω δικτύου samba από άλλο υπολογιστή και χωρίς καν να κάνω unrar κατευθείαν από τα rar), γιατί οι εταιρείες (MS, Sony) δίνουν formats με το σταγονόμετρο αφού τα πληρώνουν στις Divx Technology και λοιπές βδέλλες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον προσπαθουν να αποδειξουν οτι η κονσολα τα καταφερνει περιφημα σε ολες τις εργασιες ακομα και στην επεξεργασια βιντεο...αμαν πια.,.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...