Προς το περιεχόμενο

Nova σε 4 αποκωδικοποιητές με 1 κάρτα!


savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Wirelles SmartWi

Το πρώτο ασύρματο οικιακό card splitter

Αν είστε νόμιμος συνδρομητής σε κάποιο δορυφορικό πακέτο και επιθυμείτε να παρακολουθείτε τα κανάλια του και από τους υπόλοιπους δορυφορικούς δέκτες της οικίας σας, τότε το SmartWi, είναι η λύση που ψάχνατε. Πρόκειται για ένα ασύρματο Card Splitter , το οποίο μπορεί να διαμοιράσει τα κλειδιά μιας νόμιμης κάρτας, σε επτά δορυφορικούς δέκτες και μάλιστα με ασύρματο τρόπο, αφού χρησιμοποιεί τη μπάντα των 868 ή 915ΜΗ z.

Το σύστημα αποτελείται από την κεντρική μονάδα, στην οποία εισάγεται η νόμιμη κάρτα και τρεις ακόμη ασύρματες κάρτες λήψης, οι οποίες εισάγονται στα ενσωματωμένα CAM (ή σε κάποιο εξωτερικό CAM ) των δεκτών. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να παρακολουθούν με μία νόμιμη κάρτα, 3 δέκτες. Αν διαθέτετε περισσότερους δέκτες, αρκεί να παραγγείλετε ξεχωριστά περισσότερες ασύρματες κάρτες λήψης. Πάντως, το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και επτά δέκτες. Η τροφοδοσία των καρτών λήψης επιτυγχάνεται από τους δέκτες, ενώ της κεντρικής μονάδας, από τη θύρα USB , η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αναβάθμισή της. Το όλο σύστημα είναι απολύτως νόμιμο, αφού προορίζεται καθαρά για οικιακή χρήση, μιας και η εμβέλειά του σε χώρους εντός οικίας, που υπάρχουν εμπόδια, ανέρχεται στα 15 m (σύμφωνα με τον κατασκευαστή). Στην πράξη βέβαια, η εμβέλεια είναι μεγαλύτερη, αφού εντός οικίας,η λήψη είναι γύρω στα 20-25 m , υποστηρίζοντας λήψη και στον αμέσως από πάνω όροφο. Το σύστημα είναι συμβατό με τη νόμιμη κάρτα Nova (δεν παίζει μόνο με τις πολύ παλιές version 2). Οι κάρτες λήψης είναι συμβατές με όλα τα ενσωματωμένα Irdeto των νέων δεκτών (έχουν τροφοδοσία 50 m Α), αλλά όχι και με τα παλιά (αυτά έχουν τροφοδοσία 90 mA ). Εκτός από Nova , το SmartWi είναι συμβατό και με νόμιμες κάρτες Seca Mediaguard 1 & 2, Viaccess 1 και 2. x (όλες τις version του Viaccess 2) και Conax , ενώ αναμένεται η συμβατότητα με Nagravision και ίσως με NDS Videoguard.

 

Σημειωση:το συστημα irdeto που χρησιμοποιει η NOVA υποστηριζει μεχρι 4 ασυρματες καρτες.

 

ΠΗΓΗ: Greek Tech Forum

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kalo to arthro pou vrikes alla prepi na sou po(an den to xeris)oti to singekrimeno kolpaki me to Card Splitter einai poli palio.

Ego eidi to xrisimopoio edo kai 2.5 xronia peripou alla oxi to asirmato(Exei pola provlimata).

Emeis eimaste opadoi ton kalodion.Poli pio sigouro kai axiopisto.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...