Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

chibioni

Epox 8RGA+ Gecube HD2600Pro HELP!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

 

έχω ενα φίλο με μια Epox 8RGA+ (με AMD 2200 επάνω) και του πρότεινα να αγοράσει μια Gecube HD2600 Pro (AGP8x, 512ΜΒ) την οποία τοποθετώ ο ίδιος (την δουλειά αυτή την έχω κάνει αρκετές φορές με επιτυχία).

Βαζοντάς την, στην οθόνη εμφανίζονται κάθετες πράσινες γραμμές (pixel garbages) ανα περιοχές (και αυτό πρίν φτάσει κάν στην οθόνη των windows). Οταν φτάνει στα windows κολλάει όλο το σύστημα (δείχνοντας όμως κάθετες γραμμές). Η κάρτα φαινομενικά (ανεμιστήρας) λειτουργεί σωστά.

 

Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν πρόβλημα τροφοδοσίας (μιάς που το τροφοδοτικάκι ηταν 350W). Έκανα μια αλλαγή με thermaltake rx 550W αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Οταν αλλάζω με την παλιά κάρτα όλα καλά. Φταίει η mobo, η κάρτα γραφικών ή η τοποθέτηση (η παλιά κάρτα φαίνεται να προεξέχει λιγο περισσότερο - αυτή δεν μαγκώνει στο agp καρφί);

 

Το έχει συναντήσει κανείς αυτό το θέμα; Προσπαθώ να δώ τι φταίει μην γίνω και ρομπα (ati ... δεν έπαιρνα nvidia καλύτερα;;;; )

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά ήταν προβληματική η κάρτα, και έγινε αντικατάσταση.

 

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα όμως, κατα την εγκατάσταση των drivers μου πετάει κάποια Notify και μετά το λάθος 0x80040707. Εχετε βρεί κάποιο σχετικό;

 

Με τους drivers της Ati (τους τελευταίους catalyst) μου λέει οτι δεν βρίσκει κάρτα γραφικών, όμως με τους (αποσυμπιεσμένους) drivers και την "Αυτόματη ανίχνευση" των windows κάνει σωστά την εγκατάσταση (απλώς δεν έχω catalyst και όλα τα υπόλοιπα καλούδια που θέλω).

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Με τους drivers της Ati (τους τελευταίους catalyst) μου λέει οτι δεν βρίσκει κάρτα γραφικών, όμως με τους (αποσυμπιεσμένους) drivers και την "Αυτόματη ανίχνευση" των windows κάνει σωστά την εγκατάσταση (απλώς δεν έχω catalyst και όλα τα υπόλοιπα καλούδια που θέλω).

 

Φίλε είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τους drivers τους τελευταίους. Αυτό γιατί οι νέοι drivers που δίνει η ATI υποστηρίζουν μόνο PCIe δίαυλο. Δες αν υπάρχει αντίστοιχο release για AGP αλλίως πήγαινε στην σελίδα της Sapphire και κατέβασε τους τελευταίους οδηγούς για HP2600PRO που δίνουν εκεί. Ισως επίσης να λειτουργούν και οι Omega drivers αλλά δεν το έχω δοκιμασει ακόμα. Αφού κάνεις αυτό δες αν έχεις τα ίδια προβλήματα με εμένα (δες το αντίστοιχο thread μου σε αυτήν την ενότητα).

Καλή τύχη!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω και εγω το ιδιο προβλημα με τις κάθετες γραμμες!!Πριν σθμβει αυτο ειχα εγκαταστίσει και εγώ τους drivers απο την "Αυτόματη ανίχνευση" των windows .Τι κάνω τώρα??Βάζω την παλια μου και βγάζω τον driver που έχει φορτωθεί??Για πείτε ρε παιδια γιατι θα τρελαυούμε με αυτην 2600...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα φιλε chibioni τι εγινε με την καρτα δεν μας ειπες.Το ελυσες το προβλημα??Εμενα συνεχιζονται οι καθετες γραμμες αλλα δεν την εχω επιστρεψει ακομα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...